free download 78 travel guides written by experts

Maguay este premiata de catre Microsoft Romania pentru performante deosebite in afaceri

Totodată, Maguay ajunge pe primul loc în Topul bucureştean al Firmelor.

Maguay, companie ce activează pe piaţa din România ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, a primit de la Microsoft premiul „Best performance in DOEM top volume and business plan attainment in fiscal year 2011”, adică premiul pentru cel mai mare volum de vânzări Direct OEM şi pentru cea mai bună performanţă în realizarea obiectivelor din planul de afaceri pe anul fiscal 2011.

Premiul a fost oferit de reprezentanţii companiei Microsoft Romania, cu ocazia evenimentului Microsoft Club, care a avut loc în Bulgaria, în perioada 20 – 23 octombrie 2011.

Parteneriatul între Maguay şi Microsoft a devenit tradiţional pe piaţa IT&C din România. Ca integrator de soluţii complexe, Maguay beneficiază şi în acelaşi timp pune în valoare toate produsele software semnate de Microsoft, indiferent că este vorba despre binecunoscutele sisteme de operare Windows, sau de pachete software pentru productivitate (am numit aici seriile Microsoft Office), sau software special de oricare alt tip.

“Parteneriatul între Maguay şi Microsoft a demarat în 2001. Treptat vânzările noaste de produse Microsoft au a crescut ca volum de afaceri şi în consecinţă a crescut şi nivelul de competenţă al Maguay, care astfel devine din 2007 Partener Direct OEM Microsoft. În prezent, Maguay deţine competenţele Microsoft Gold OEM şi Microsoft Gold Server Platform. Obţinerea acestui premiu reprezintă o confirmare a pozitiei de lider al producatorilor locali de sisteme de calcul, cu linii complete de PC-uri, notebook-uri şi servere marcă proprie” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

Un alt premiu care vine să confirme statutul de lider ca producator de sisteme este cel oferit de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.

Astfel, în Topul Firmelor din Municipiul Bucureşti pentru anul 2010, care a fost dat publicităţii într-un cadru festiv pe 27 Octombrie 2011, la complexul expoziţional Romexpo – sala Nicolae Titulescu, Maguay a primit Locul 1 la categoria Întreprinderi mici, domeniul Industrie, grupa de activitate „Fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”.

“Maguay a reuşit cu brio să işi păstreze ritmul în ultimii ani, în pofida mediului economic potrivnic, datorită a doi factori importanți: primul este păstrarea principiilor de business cu care am pornit la drum acum 14 ani (filozofia „lucrului bine făcut”, orientarea către client, oferirea de produse și servicii de înaltă calitate, construite cu cele mai noi tehnologii – bazate pe parteneriate cu cei mai importanți lideri mondiali ai tehnologiei IT), iar al doilea este rafinarea în timp a profilului companiei. Am pornit de la nivelul unui constructor serios și dedicat de sisteme de calcul marcă proprie și am ajuns acum la statutul de integrator de sisteme şi soluţii, statut care este confirmat de fapte de succes. Considerăm că avem o datorie de onoare către piața românească, în care am crescut și unde intenționăm să activăm mulți ani de aici încolo: aceea de a lăsa în urma noastră proiecte de referință, implementate și finalizate corect și complet, care să genereze efecte pozitive în societatea românească” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

Bucuresti, 01.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *