Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Maguay a organizat No Time for Downtime, editia a 11-a

Maguay a organizat cea de-a 11-a ediție a No Time For Downtime, unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piața de IT din România.

Maguay a organizat pe 3 octombrie la JW Marriott Grand Hotel a 11-a ediție a No Time for Downtime, un eveniment în care au fost prezentate soluții informatice și aplicații software cu funcție critică pentru infrastructura unei intreprinderi sau organizatii, noi servere, soluții de stocare, dar și noi parteneriate ale companiei.

Participanții la eveniment, specialiștii IT și reprezentanți ai managementul companiilor din România, au discutat direct cu lideri și generatori de tehnologie la nivel global, precum: Intel Corporation, Oracle Corporation, SAP, Symantec Corporation, Fortinet, Promise Technology, Nexenta, Kingston, Aten.

No Time for Downtime 11 a fost structurat în două secțiuni: prezentări susținute de către partenerii evenimentului, unde au fost descrise tehnologii si soluții de ultimă oră și un showcase, în cadrul căruia specialiștii Maguay și ai partenerilor au realizat demonstrații live relevante privind perfomanțele pe care le pot atinge soluțiile expuse.

Tehnologiile de ultimă generație prezentate în cele două secțiuni au fost de mare interes pentru participanți. Aceștia au apreciat detaliile de perfomanță și eficiență ale soluțiilor propuse de Maguay: servere optimizate pentru data center și private cloud; soluție de stocare unificată de tip NAS/SAN – pentru o arhitectură de tip cluster; enterprise storage Maguay PowerStor cu 60 HDD în doar 4U; Oracle Exadata Database –platforma ideală pentru stocarea datelor şi pentru procesarea tranzacţiilor online (OLTP), stocarea datelor (DW) şi consolidarea fluxurilor de lucru complexe; soluțiile complete Fortinet pentru protecție și securizare a unei infrastructuri IT; soluția de monitorizare flotă iTrack și soluțiile profesionale de e-learning SAP și Maguay, precum și sistemele portabile și desktop pentru office și gaming, produse de către Maguay.

Faptul că No Time for Downtime a ajuns în acest an la a 11-a ediție este o dovadă a consecvenței companiei Maguay în business, dar mai ales a aprecierii de care se bucură acest eveniment din partea pieței românești de IT&C.

„Pornind de la nevoile reale ale utilizatorilor, educând și inovând piața locală, am oferit în cei 21 de ani de activitate soluții performante hardware și software la un excelent raport preț/performanță, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmând această viziune, am reușit mereu să ne atingem obiectivele propuse.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

Prezentările din cadrul evenimentului au acoperit o arie largă de subiecte.

Prezentarea susținută de către Eduard Pughin, Director Operațiuni, s-a axat pe noutatile aparute in portofoliul de soluții hardware și software oferite de Maguay.

Reprezentantul Intel Corporation, Technical Consultant Alejandro Pacheco, a adus în discuție importanța inovației în tehnologie, intrând în amănunt în ceea ce privește segmentul de data center. Johan van den Boogaart, Partner Account Manager CEE Nexenta Systems, a dezvoltat subiectul soluțiilor de stocare și a prezentat soluția NexentaStor. Martijn Duijm, Consulting Systems Engineer Fortinet, a prezentat informații despre atacurile DDOS, măsurile de protecție și importanța acestora pentru protejarea datelor companiei. Tot în zona de protecție a datelor, Vasile Aniculaesei, Country Manager, Symantec România, a prezentat auditoriului soluția Symantec DLP, pentru securizarea informațiilor din companii.

Prezentările Oracle, au atins 2 subiecte distincte din zona de aplicații si hardware. Costin Dițescu, Applications Principal Sales Consultant, Oracle Romania, a vorbit despre implementarea fără efort a regulilor, normelor și legislației cu Oracle Policy Automation. Adrian Gheorghevici, Engineered Systems Solution Specialist, Oracle Romania a pus accentul pe performanța extremă care poate fi atinsă cu Oracle Engineered Systems.

Pentru un flux mare de date, companiile necesită o soluție de stocare fiabilă, subiect atins și de către Youri Jozee, Business Development Manager EMEA Promise Technology. Subiectul soluțiilor de e-learning a fost acoperit de Luminița Scarlat, Senior Presales Specialist, SAP Romania, care a prezentat soluția SAP Enterprise Learning. Reprezentantul Kingston, Gabriel Gîdea, Business Development Manager Romania & Bulgaria, a prezentat importanța memoriilor DDR în configurarea produselor hardware.

Toate soluțiile prezentate în cadrul evenimentului se regăsesc în oferta comercială a companiei Maguay și beneficiază de un suport de vânzări și tehnic calificat.

Pentru mai multe informații referitoare la eveniment și prezentările susținute, vă invităm să accesați www.NTFD.ro.

Bucuresti, 04.10.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *