free download 78 travel guides written by experts

Maguay a fost premiata la CeBIT pentru contributia remarcabila adusa

in educarea clientilor in utilizarea tehnologiilor de servere Intel

Maguay, companie ce activează pe piaţa din România ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, a fost premiată de către Intel Corporation pentru contribuția adusă în educarea clienților din România, în ce privește utilizarea tehnologiilor de server Intel. Premiul a fost oferit în cadrul CeBIT Hanovra 2012, cel mai mare eveniment mondial dedicat industriei digitale.

“Parteneriatul între Maguay şi Intel a demarat în 1998, în același an în care Intel a deschis canalul oficial de distribuție în România, și este cel mai important parteneriat al companiei noastre. Astfel, volumul de afaceri a crescut de la an la an, nivelul de competență de asemenea, Maguay devenind un brand cu reputaţie solidă nu doar în România ci și în Europa Centrală şi de Est. În prezent Maguay deține statutul de Technology Provider Platinum Partner și Intel Server Local Leader. Acest premiu reprezintă o confirmare a poziției de lider al producătorilor regionali de servere marcă proprie, bazate pe tehnologie Intel și preocuparea noastră permenentă în educarea pieței românești. Serverele Maguay sunt din ce în ce mai cunoscute şi mai dorite datorită raportului excelent preț/performanță, al „down-time”-ului foarte mic, precum şi datorită serviciilor complementare oferite clienţilor noştri” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay. Trebuie menționat că avem clienți care au avut până anul trecut în funcțiune servere Maguay furnizate încă din 1998, a continuat dl. Corvin Pughin.

"Ne bucurăm să avem un partener precum Maguay în piața românească de IT, un partener pe care ne putem baza și care lucrează împreună cu noi la educarea consumatorului. Maguay a demonstrat că poți crea un brand românesc de succes folosind ultimele tehnologii produse de Intel pentru servere, sisteme portabile și desktop, fără a face rabat la calitatea produselor proprii" a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Corporation.

Saptămâna trecută Maguay a participat la CeBIT. Echipamentele românești, marca Maguay au fost prezentate în premieră în cadrul standului RomaniaIT din Hala 6, D46. Compania a prezentat, în premieră, primul model romanesc de ultrabook MyWay U1401i, dotat cu procesor Intel Core i3-2357 (se poate configura cu Core i5 sau Core i7, pe platforma Sandy Bridge), memorie RAM 4GB DDR3, hard disk de 250 GB la 7200 rpm (se poate configura cu SSD) și baterie de 8000mAh.

Maguay a prezentat de asemenea și soluţiile sale hardware (sisteme portabile şi desktop, storage şi servere) customizabile, create pe modelul „build-to-order”, ce respectă în totalitate nevoile şi cerinţele clienţilor săi.

CeBIT reprezintă cel mai mare târg al tehnologiei informaţiilor şi telecomunicaţiilor din lume, aducând în premieră cele mai noi tehnologii, permiţând publicului larg accesul către producători de top din întreaga lume. Ediția CeBIT din acest an a înregistrat peste 300.000 de vizitatori din 110 țări. Participarea Maguay la CeBIT a fost un prilej de a intra în contact cu numeroase companii din diverse țări în vederea stabilirii de parteneriate internaționale.

Maguay și-a propus extinderea activității în afara granițelor României, având capabilitățile necesare pentru oferirea de soluții customizabile, atât software, cât și hardware, în funcție de solicitările clientului. Printre avantajele soluțiilor hardware Maguay se numără performanța ridicată datorită utilizării întotdeauna a tehnologiei de ultimă generație, configurabilitatea, universabilitatea, disponibilitatea dar și faptul că aceste soluţii vin însoţite de un certificat de provenienţă din Uniunea Europeană, ce poate fi util în dezvoltatea de proiecte internaţionale.

Bucuresti, 15.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *