Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Magnum Communications&Public Affairs revine pe piata relatiilor publice din Romania

intr-un parteneriat oficial cu celebra companie britanica Bell Pottinger

Magnum Communications&Public Affairs (MCPA) revine pe piata de comunicare si relatii publice din Romania, dupa ce la inceputul acestui an a primit scrisoarea de afiliere la grupul britanic Bell Pottinger, parte a renumitei companii de comunicare Chime Communications plc listata la Bursa de la Londra.

Astfel, Magnum Communications&Public Affairs devine singura companie de relatii publice din Romania recunoscuta ca fiind afiliata la Chime Communications/Bell Pottinger Group si care beneficiaza de know how-ul companiei britanice condusa de Lord Tim Bell.

Conform acordului de afiliere, MCPA si companiile grupului Chime Communications vor colabora atat in vederea atragerii de noi clienti majori de pe piata romaneasca ,cat si pentru manageriere clientilor internationali care isi desfasoara activitatea si in Romania.

MCPA va furniza clientilor sai servicii de consultanta, strategie si implementare in comunicare, government&political relations, reputation management, media relations, csr, crisis management etc, inclusiv servicii de business intelligence, prin intermediul echipei proprii, precum si cu sprijinul specialistilor britanici atunci cand situatia o va cere.

MCPA si-a propus pentru acest an atat construirea unui portofoliu de clienti care sa duca agentia in topul agentiilor de profil din Romania, cat si consolidarea echipei de consultanti, prin finalizarea negocierilor cu cativa dintre cei mai importanti ”meseriasi” ai ultimilor 21 de ani din industrie.

Bell Pottinger Group este divizia de relatii publice a companiei independente Chime Communications plc, liderul de piata din Marea Britanie in domeniul comunicarii, companie care a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 300 de milioane de lire sterline si un profit brut de 150 de milioane de lire sterline.

Printre clientii traditionali ai grupului Bell Pottinger care isi desfasoara activitatea si in Romania se afla Vodafone, HP, Unilever, Visa, Airbus, Cadbury, Muller, DP World, RBS, International Rugby Board, G4S, Aviva, Emirates, Texaco, Toshiba, Imperial Tobacco etc.

Renumele international al Bell Pottinger Group este dat in special de catre echipa de consultanti politici condusa de Lord Tim Bell, care de-a lungul timpului a consiliat presedinti de state si de guverne si a contribuit la consolidarea reputatiei unor tari in momente dificile ale existentei lor.

Printre cele mai importante personalitati ale lumii care au beneficiat de consilierea oferita de echipa Lordului Bell se afla: Margaret Thatcher, Nelson Mandela, Sultanul Bruneiului, Printul Charles, Boris Yeltsin, Ronald Reagan, George Bush Senior, Vladimir Putin etc, precum si guverne ale unor state precum China, Ucraina, Finlanda, Spania, Pakistan, Rusia, Austria, Bahrein, Qatar, Chile, Belarus, Malta, Brazilia, SUA, Japonia, Egipt, Turcia, Mexic, Georgia etc.

Prin adoptarea si punerea in practica a Codului de conduita profesionala a Chime Communications plc si urmand motto-ul Lordului Bell – ” Intr-o lume transparanta, reputatia ta poate fi diferenta dintre succes si esec” – , ne propunem ca prin intermediul echipei Magnum Communications&Public Affairs, Romania sa intre in galeria selecta a celei mai titrate companii de comunicare si managementul reputatiei.

Bucuresti, 27.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *