Shadow

Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar, aliatul tău în lupta cu stresul și oboseala

Avem nevoie de un corp sănătos, dotat cu resurse nutritive suficiente pentru a avea forța necesară de a face față stresului și oboselii. Suplimentul alimentar Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar are o formulă specială care oferă corpului cantitatea necesară de magneziu și vitamina B6, fiind un aliat de încredere în lupta cu stresul și oboseala.

Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar

Magneziul contribuie la reglarea simptomelor asociate stresului, conduce la producerea constantă a energiei în corp și ajută la reducerea oboselii. Vitamina B6 ajută la corectarea echilibrului electrolitic în corp, asigurând energia corespunzătoare. Suplimentul alimentar Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar este de asemenea important pentru reglarea contracției musculare prin reducerea crampelor, contribuind la funcționarea adecvată a tuturor mușchilor. Un alt beneficiu al suplimentului alimentar este că ajută la reducerea simptomelor premenstruale cum ar fi durerea de cap, de spate, crampe, devenind astfel un supliment important pentru corpul feminin.

Solgar se numără printre liderii mondiali ai industriei suplimentelor alimentare și oferă o gamă largă de produse din ingrediente naturale, fără conservanți, coloranți sau arome artificiale.

***
Produs și ambalat din SUA – importat din Marea Britanie
Distribuit de ΙSOPLUS Romania
Tel.: +40 21 305 17 36
Află mai multe de pe site-ul: www.healthyme.ro
Urmărește-ne pe Facebook: www.facebook.com/solgar.romania
ISO PLUS distribuie Solgar în următoarele puncte de vânzare: https://www.healthyme.ro/el/shops
Suplimentel suplimentare nu ar trebui să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Notificare: SNPMAPS, nr. AA7559/05.07.2014, AA7558/05.07.20

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *