free download 78 travel guides written by experts

Magnetique Marketing – Publicitate online pe Neogen.ro

Magnetique Marketing anunţă lansarea pachetelor de vânzare de publicitate online pe paginile portalului Neogen.ro, portalul numărul 1 din România. Acest sistem de vânzare este o noutate faţă de forma automatizată de vânzare practicată până în prezent de Neogen, şi va permite accesul marilor advertiseri la spaţiile portalului. (BestJobs, Noi2, Doizece, etc).

"Am ales să semnăm contractul de parteneriat cu Magnetique pentru că am apreciat creativitatea agenţiei şi stilul profesionist de lucru cu clienţii pe care aceasta îl are.", a declarat Călin Fusu, directorul Neogen. "Această abordare, combinată cu volumul şi calitatea audienţiei portalului nostru, va aduce marilor advertiseri soluţiile de comunicare de care au nevoie".

Magnetique are în portofoliu site-urile iDieta.ro şi Stiletto.ro. "Fiind prima agenţie acreditată pentru a vinde spaţiile publicitare Neogen, Magnetique va beneficia de exclusivitate asupra vânzării unor formate publicitare extrem de populare printre marii advertiseri.", a declarat Eveline Fabritius, Head Manager Magnetique Marketing. "Ne propunem pentru viitorul apropiat dezvoltarea pentru clienţii noştri de campanii complexe, prin exploatarea valorilor incontestabile ale portalului neogen.ro, alături de site-urile deja existente în portofoliul Magnetique".

Magnetique Marketing deţine în portofoliu www.iDieta.ro, prima revistă online dedicată unui stil de viaţă sănătos, cu cea mai activă şi fidelă comunitate de femei, şi www.stiletto.ro, prima revistă românească online dedicată frumuseţii şi ultimelor tendinţe în modă. Strategia de dezvoltare a Magnetique Marketing include incorporarea diviziilor de vânzare a altor reţele şi site-uri, precum şi lansarea de site-uri noi proprii.

Neogen, lider regional al serviciilor online, deţine 2 filiale în România (Bucureşti şi Târgu Mureş) şi filiale externe în Serbia, Bulgaria şi Moldova. Neogen.ro reprezintă, de asemenea, portalul cu cei mai mulţi membrii înscrişi, numărul acestora depăşind 1 milion de utilizatori înregistraţi ai serviciilor sale din România, la care se adaugă peste 400.000 de utilizatori înregistraţi pe siturile din Bulgaria (neogen.bg) şi Serbia (urbae.com).

Cele mai populare servicii oferite de Neogen sunt cele de locuri de muncă (bestjobs.ro),  prietenii/matrimoniale (noi2.ro), jocuri (doizece.ro) şi anunţuri de mică publicitate. Un cont creat la oricare dintre serviciile Neogen asigură accesul cu acelaşi nume de utilizator şi parolă la toate serviciile portalului.

Pentru mai multe detalii despre Magnetique Marketing, vă rugăm să vizitaţi www.magnetique.ro .

Pentru mai multe detalii despre Neogen, vă rugăm să vizitaţi www.neogen.ro .

Bucuresti, 27.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *