free download 78 travel guides written by experts

Magnetique Marketing lansează www.stiletto.ro

Magnetique Marketing, trust media online, care are în portofoliu, recent încorporata www.iDieta.ro, prima revistă online dedicată unui stil de viaţă sănătos, cu cea mai activă şi fidelă comunitate de femei, anunţă lansarea primei reviste româneşti online dedicate frumuseţii şi ultimelor tendinţe în modă, www.stiletto.ro.

“stiletto.ro îşi propune să prezinte şi să reprezinte femeia modernă, ambiţioasă, puternică, stăpână pe sine, cultivată, spirituală… simply glamorous, indiferent de stilul pe care îl abordează.” a declarat Eveline Fabritius, Head Manager Magnetique Marketing.

“Ţinuta grafică a revistei urmează cele mai noi tehnici şi tendinţe în design online specifice ţărilor cu tradiţie în dezvoltarea de publicaţii web, facilităţile tehnice oferite membrelor, fiind de asemenea inovatoare pentru publicaţiile online din România. Astfel, membrele existente iDieta.ro, beneficiază de replicarea profilului pe stiletto.ro, ele urmând numai a alege newsletterele pe care doresc să le primească, înscrierea la newslettere nefiind automată.

Lansarea stiletto.ro reprezintă pentru compania noastră un pas important în dezvoltarea unei reţele de reviste online care să ofere informaţie de calitate şi susţinere reală vastei comunităţii active online, dintre care menţionăm comunitatea iDieta.ro, acum la mai mult de 25,000 de membre active.”, a mai declarat Eveline Fabritius, Head Manager Magnetique Marketing.
indiferent de stilul pe care il abordeaza.
“Mereu preocupată de ultimele tendinţe în modă şi beauty, dar nu superficială, fashionistă, dar nu fashion victim, frumoasă, dar nu make-up addict, îndrăzneaţă, dar nu vulgară, Femeia stiletto se impune prin impact şi atitudine.”, a declarat Lavinia Gogu, Editor-in-Chief stiletto.ro.

stiletto.ro este prima şi singura revistă online care realizează lunar pictoriale cu cele mai apreciate vedete şi personalităţi ale vieţii socioculturale româneşti, primul dintre ele fiind intitulat “Hitchcock Chic”, realizat cu Nicoleta de la Hi-Q .

Din conţinutul stiletto.ro mai fac parte editorialul de modă, street fashion, colecţiile pret-a-porter şi haute couture ale designerilor internaţionali şi români, stilurile şi tendinţele, adoptate de către staruri, interviuri cu designeri de modă, stilişti, fashion adviseri, consultanţi de imagine, articole despre fashion-icon-urile din toate timpurile, soluţii de styling personalizate, ultimele noutăţi pentru rochiile de mireasă, prezentarea caselor de modă internaţionale şi româneşti, o clasificarea a magazinelor, atelierelor designerilor, saloanelor de frumuseţe, etc.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *