free download 78 travel guides written by experts

Magister Software, sponsor al acțiunilor întreprinse de Voluntarii Crucii Roșii Române

Magister Software se implică în sprijinirea acțiunilor întreprinse de voluntarii Crucii Roșii Române.

Anul acesta compania noastră sponsorizează prezența echipei de voluntari a României în cadrul celei mai mari procesiuni „Fiaccolata”, organizată anual în localitatea Solferino din Italia, în memoria evenimentelor care au dus la înființarea, Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semiluna Roșie.

Aflat la cea de-a XXIII-a ediție, evenimentul este organizat în perioada 24 – 26 iunie și reconstituie, în mod simbolic într-o procesiune cu torțe, traseul urmat în 1859 de către salvatorii care au purtat răniții pe câmpul de luptă de la Solferino către primul post medical din Castiglione delle Stiviere.

Anual, evenimentul reunește mii de voluntari și lucrători ai Crucii Roșii și ai Semilunii Roșii, din toată lumea.

„Suntem onorați să putem susține voluntarii Crucii Roșii Române cu acest prilej aniversar. Este în egală măsură o mândrie pentru compania noastră faptul că putem asigura în acest fel, pentru al doilea an consecutiv, prezența unei delegații românești la acest eveniment internațional. Este în același timp și un semn de prețuire a implicării lor altruiste în momentele critice. Îi felicităm și le mulțumim pentru dedicația de care dau dovadă și le urăm drum bun spre Solferino”, a declarat domnul Dor Bujor Pădureanu, director general Magister Software.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație umanitară membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semiluna Roșie, auxiliară autorității publice și abilitată prin lege să asigure asistentă umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *