free download 78 travel guides written by experts

Magie la bancul de lucru ,,Chefi la cuțite”

Magia din timpul probelor emisiunii ,,Chefi la cuțite” nu constă doar în inspirația de moment în ceea ce privește alegerea ingredientelor sau în abilitatea fiecărui concurent de a prezenta o farfurie finală impecabilă. Ci se întâmplă chiar la bancul de lucru, în cea mai surprinzătoare etapă a emisiunii, jurizarea pe nevăzute. De data aceasta un iluzionist a încântat privirile celorlalți concurenți și a stabilit cea mai spectaculoasă audiție, ca surpriză din partea echipei de producție.

Inspirat de David Copperfield, Ionuț Stoian, sau Johannes, este un magician cunoscut care aduce orice număr spectaculos la o situație în care se află pe muchie de cuțit.

Magicianul Iohannis, invitat special la Chefi la cutite 2804
Spre norocul celor trei chefi, nu mâncarea a fost cea care a dispărut chiar de sub nasul lor ci jumătate din concurent, căci Johannes a decis să respecte tematica primei etape a show-ului și a apărut ,,pe nevăzute”. Magicianul a recurs la un număr de iluzionism pentru a-și face intrarea în platoul emisiunii, fiind primul personaj care a șocat și a încântat juriul în aceeași măsură!

Cuțitele oferite de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu ar putea reprezenta o recuzită perfectă pentru invitatul surpriză. Dacă Johannes le-a primit sau nu, dacă a ieșit nevătămat din confruntarea cu simpaticii bucătari, dar și spectacolul cu care a încântat, telespectatorii vor vedea în sezonul 4 ,,Chefi la cuțite”. Premiera celei mai savuroase lupte culinare are loc pe 11 și 12 septembrie, de la ora 20:00, doar pe Antena 1!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *