free download 78 travel guides written by experts

“Magic Touch” este salvarea ta de canicula in aceasta vara

Soare, mare, nisip fierbinte si petreceri pana tarziu in noapte, acestea sunt coordonatele unei veri perfecte.

Reteta este binecunoscuta de baietii de la Sky Dance si de casa de productii Roton, care lanseaza astazi o piesa ce surprinde perfect vibe-ul sezonului estival.


Dupa mai bine de 10 ani in industria muzicala si numeroase hituri internationale, doi dintre cei mai cunoscuti compozitori din industrie au decis ca a venit momentul sa faca ceva doar pentru sufletul lor. Asa a luat nastere proiectul Sky Dance, un proiect proaspat, creat in 2016, care promite sa surprinda publicul cu un sound fresh si plin de energie. Planurile de viitor includ lansarea a cel putin 6-7 piese pana la finalul anului.

Piesele urmeaza sa redea diverse stari si sa asigure  continuitatea muzicala a proiectului, vocile ce le vor insoti vor fi si ele diferite, fiecare lansare marcand un nou capitol in povestea Sky Dance.

Sky Dance vine cu o doza maxima de inspiratie in industria muzicala, cu intentia de a aduce ceva nou si plin de energie in top-urile actuale.

“Magic Touch” este piesa cu care Sky Dance isi face astazi debutul, un deep house cu influente tropicale, care vibreaza parca in ton cu marea, fiind sunetul unei veri de neuitat. Aceasta nu isi dezminte titlul si vrea sa aduca clipe de magie cu ajutorul vibe-ului proaspat si energic. Asa ca, daca nu ai apucat inca sa ajungi pe litoral si abia mai suporti caldura din oras, “Magic Touch” este cu siguranta piesa care iti va aduce marea in casa, transpunandu-te exact in locul in care valul atinge nisipul, iar briza mangaie tarmul.

Posturile radio si noptile de petreceri vor fi vrajite de sunetul suav si de ritmul vibrant al piesei.

Muzica si Text: Corneliu Constantin Donici, Florin Cioran, Published by Roton Music Publishing / 1ArtistMusic

(C) & (P) 2016 ROTON MUSIC & 1ARTISTMUSIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *