metalshow

Maggi lanseaza campania „Pentru o viata echilibrata”

În prezent, nu mai este suficient doar să mâncăm corect, avem nevoie de o alimentaţie echilibrată şi o activitate fizică regulată. Acestea contribuie foarte mult nu numai la felul în care arătăm, dar şi la felul în care ne simţim. Astfel, Maggi lansează campania „Pentru o viaţă echilibrată”, cu scopul de a informa publicul larg asupra principiilor unei alimentaţii echilibrate şi ale unui stil de viaţă sănătos.

„Trăim într-o societate care încă încurajează stereotipurile, deşi toţi afirmăm că am depăşit demult <>. Majoritatea femeilor doresc să aibă un corp dezvoltat armonios, însă îşi imaginează că pentru aceasta ar trebui să renunţe la obiceiurile alimentare preferate, în favoarea unei diete drastice şi a unui stil de viaţă auster. Prin campania „Pentru o viaţă echilibrată”, Maggi arată că o alimentaţie echilibrată poate să fie şi gustoasă, cu puţină imaginaţie şi cunoscând cele mai potrivite metode de preparare a ingredientelor. Nu este nevoie de diete extreme, nici de ore întregi de efort fizic, de preparate fade sau costisitoare, ci doar de echilibru în viaţa de zi cu zi şi de cunoaşterea unor principii alimentare corecte”, spune Alina Dragomir, Brand Manager Maggi.

Pe parcursul campaniei, Maggi va colabora cu Prof. Dr. Gabriela Radulian, de la Institutul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice “N.C. Paulescu”, pentru a oferi informaţii specializate despre o alimentaţie optimă şi modul în care alimentaţia zilnică poate fi echilibrată din punct de vedere nutriţional, incluzând în acelaşi timp preparate cu gust bun.

„Importanţa alimentaţiei ca factor de menţinere a stării de sănătate şi ca agent terapeutic este recunoscută de toată lumea fără rezerve. Un bun nivel nutriţional presupune, de asemenea, o cunoaştere aprofundată a comportamentului alimentar, a tipului şi structurii lui, ţinând cont de obiceiurile alimentare, precum şi de evitarea dezechilibrelor legate de alimentaţie.

În ultimul timp, excesul anumitor nutrienţi este asociat cu prevalenţa ridicată a unor afecţiuni precum obezitatea, diabetul zaharat, neoplasmul de sân sau colon, ciroza hepatică. În concluzie, este nevoie de implicarea mai activă în promovarea unui stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie echilibrată şi activitate fizică zilnică, iar campania Maggi este binevenită în acest sens”, spune Prof. Dr. Gabriela Radulian.

„Maggi a ales să dezvolte această campanie pentru că un stil de viaţă sănătos începe de la masa, şi în special de la masa pregătită în familie. Visul oricărei gospodine este ca alimentele preparate pentru cei dragi să fie şi gustoase şi hrănitoare. În teorie, toţi avem impresia că ştim în ce constă o alimentaţie echilibrată şi, totuşi, când vine vorba de practică, nu suntem foarte siguri că propriile obiceiuri alimentare sunt cele corecte. Studiile recente în domeniu relevă că problema obezităţii şi a kilogramelor în plus devine o realitate şi în România. Dacă încercăm să ne documentăm, la prima vedere informaţiile sunt disponibile peste tot în jurul nostru – în reviste, pe Internet, la TV, dar nicăieri într-o formă completă, exhaustivă. Maggi îşi propune să devină principala sursă de informare în ceea ce priveşte principiile unei alimentaţii echilibrate şi ale unui stil de viaţă sănătos”, adaugă Alina Dragomir.

Parte a campaniei „Pentru o viaţă echilibrată”, de curând, a fost relansat site-ul www.maggi.ro, care promovează acelaşi principiu: o alimentaţie echilibrată stă la baza unui stil de viaţă echilibrat. Astfel, utilizatorii pot beneficia de noi experienţe culinare, asocieri ingenioase de ingrediente şi, în acelaşi timp, gustoase, explorarea unor noi preparate de sezon. Noul site acoperă o varietate de teme referitoare la ideea de echilibru, de la modalităţi de preparare a alimentelor şi consumul lor, până la sfaturi pentru diminuarea factorilor de stress şi hobby-uri. Clubul online Maggi oferă vizitatorilor oportunitatea de a fi informaţi în permanenţă cu privire la reţetele lor preferate, putând să împărtăşească şi celorlalţi membri cele mai interesante poveşti culinare.

Campania Maggi „Pentru o viaţă echilibrată” se va desfăşura pana la sfârşitul anului, printr-o serie de activităţi şi evenimente dedicate atât reprezentanţilor media, cât şi publicului larg.

Bucuresti, 27.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *