PR Summit 2021

MagazinulDeCase.ro si Avocatnet.ro lanseaza sectiune co-branded de anunturi imobiliare

MagazinulDeCase.ro, cel mai utilizat serviciu de tranzactii imobiliare directe din Romania, ofera de astazi clientilor sai posibiliatea de a publica anunturi imobiliare pe siteul www.avocatnet.ro.

Parteneriatul incheiat intre www.magazinuldecase.ro lider de trafic pe piata de tranzactii imobiliare directe din Romania si www.avocatnet.ro aduce un plus de valoare utilizatorilor ambelor siteuri. Acesta urmareste atat cresterea vizibilitatii pentru anunturile imobiliare postate pe platforma www.magazinuldecase.ro cat si diversificarea continutului siteului www.avocatnet.ro prin preluarea integrala a anunturilor postate pe siteul imobiliar.

“Prin incheierea acestui parteneriat co-branded dorim sa oferim clientilor nostri o vizibilitate sporita a anunturilor. Expunerea oferita de astazi proprietarilor care posteaza un anunt pe www.magazinuldecase.ro va creste sansele de finalizare a tranzactiilor imobiliare”, a declarat Florin Pravai, director de proiect MagazinulDeCase.ro.

Toate anunturile publicate pe MagazinulDeCase.ro sunt unice, fara duplicate si beneficiaza de o prezentare completa a fiecarei proprietati, aceste caracteristici reprezentand avantajele competitive ale sectiunii co-branded dezvoltate de cele 2 siteuri.

De acum utilizatorii www.avocatnet.ro vor avea acces direct la cele mai noi oferte imobiliare publicate de proprietari pe siteul www.magazinuldecase.ro, accesand //www.avocatnet.ro/content/case.

Despre MagazinulDeCase.ro

MagazinulDeCase.ro listeaza anunturi imobiliare unice, fara duplicate si beneficiaza de o prezentare completa a fiecarei proprietati. Pentru a oferi informatii cat mai detaliate despre locatia exacta a imobilului si despre aspectul acestuia, toate anunturile de vanzare garsoniera, vanzare apartament si vanzare casa dispun de amplasare pe harta si de fotografii . Aceeasi prezenatre detaliata este disponibila si pentru toate anunturile de inchiriere. In prezent, valoarea totala a tranzacţiilor imobiliare operate cu ajutorul MagazinulDeCase.ro ajunge la 726.888.963 Euro. Cunoscut drept cel mai eficient portal imobiliar din Romania, cu peste 170.000 de vizitatori unici in fiecare luna, MagazinulDeCase.ro garanteaza cel mai mare numar de vizualizari per anunt. Totodata, site-ul a ajutat la incheierea a peste 5100 de tranzactii imobiliare, dintre care cea mai cunoscuta publicului este vanzarea vilei omului de afaceri Cristian Tantareanu pentru 3.5 milioane euro.

Sanoma Digital Romania face parte din grupul Sanoma Magazines International si activeaza in Romania din iulie 2010, ca urmare a achizitiei site-ului MagazinulDeCase.ro. Sanoma Hearst Romania este cel mai mare editor de reviste din Romania, avand un portofoliu de 20 de reviste, branduri de top – Cosmopolitan, Marie Claire, Beau Monde, Harper’s BAZAAR, FHM, Esquire, National Geographic, National Geographic Traveler, Story, Sensa, Femeia, Femeia de azi, Mami, Mamica de azi, Bucataria de azi, Sanatatea de azi, Casa si Gradina, Villa Design, Auto motor si sport, Miresici – si un portofoliu de 13 website-uri – mami.ro, parinti.com, ecuisine.ro, miresici.ro, femeia.ro, cosmopolitan.ro, fhm.ro, casa-gradina.ro, natgeo.ro, marieclaire.ro, esquire.ro, story.ro, amsonline.ro.

Avocatnet.ro este publisherul numarul 1 in categoria publicatiilor de business din Romania, conform statisticilor SATI 2011 si una din cele mai mari publicatii legislative online din Europa de sud-est.

Site-ul avocatnet.ro este o publicatie online de stiri din domeniul legislativ si contabil, cu un public foarte bine targetat, format din: manageri de firme mari si medii (48%), avocati, juristi, notari, contabili, antrepenori, liber profesionisti, specialisti HR.

Bucuresti, 04.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *