Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Magazinul VELOTECA/doi, s-a deschis la Bucuresti…

… în acelaşi stil boem care ne-a consacrat, cu casă împrejmuită de curte şi vegetaţie, încercând să ne izolăm de agitaţia şi poluarea unui oraş prea complicat pentru cei ca noi.

Pentru cei cărora le este prea greu să străbată oraşul până în Şoseaua Iancului, sau pentru cei care nu se bazează doar pe magazinul online, am amenajat un mic salon de prezentare (cu vânzare inclusă) a bicicletelor de oraş în zona de nord a capitalei, lângă Piaţa Domenii, pe Bd. Ion Mihalache 269. Pentru început expunem biciclete pliabile ale mărcilor Brompton, Dahon, Tern, Oyama şi Orbea, accesorii Brooks, BikeFun şi Zefal.

Programul magazinului VELOTECA/doi este identic cu cel al actualului VELOTECA/unu:
Program de vara:
De luni până vineri: 10.00 – 20.00 / cu pauza de masă 14.00 – 15.00. Sâmbătă: 10.00 – 16.00.

Pentru cei interesaţi, sunt valabile detaliile comerciale de până acum: le găsiţi pe situl veloteca.ro aici: //www.veloteca.ro/livrare-plata.html.

NU uitaţi, în luna iunie este încă valabilă oferta promoţională cu 10 rate fără dobândă prin CardAvantaj.

Da, magazinul VELOTECA/doi este micuţ şi intim, dar suficient de încăpător pentru biciclete pliabile! Are o curte cu băncuţă, dar nu asigură deocamdată servicii de reparaţii şi întreţinere, din motive de eficienţă logistică, aşa că îi rugăm pe viitorii noştri clienţi să se poarte frumos cu noile lor biciclete de oraş ca să nu le strice 🙂 Lăsând gluma la o parte, pe de o parte ştim că bicicletele selectate de noi nu se strică aşa uşor, iar dacă apar situaţii neprevăzute sau dacă se apropie momentul reviziei gratuite, vă invităm tot în sediul VELOTECA/unu din Iancului 100 pentru rezolvarea problemelor tehnice.

Vă aşteptăm cu emoţie şi nerăbdare, la VELOTECA/doi, în Bd. Ion Mihalache 269.
Din dragoste pentru biciclete!

Bucuresti, 10.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *