free download 78 travel guides written by experts

Magazinul PROFI din Reghin se muta intr-o noua locatie

Magazinul PROFI din Reghin se muta intr-o noua locatieIncepand de astazi, magazinul PROFI din Reghin functioneaza intr-o noua locatie aflata in zona comerciala centrala a orasului, pe strada Mihai Viteazu nr. 27.

Cu o suprafata totala de 483mp. si o sala de vanzari de 353 mp., acest magazin se aliniaza noilor standarde PROFI, oferind clientilor gama sa de peste 4000 de produse intr-un context care prezinta toate avantajele retailului modern.

Primii 200 de clienti primesc pungi cu produse alimentare din partea PROFI, iar cei care vor face cumparaturi de peste 50 de lei vor primi cate un voucher de 10 lei, ce poate fi folosit in magazin. De aceleasi avantaje se vor bucura si primii 100 de cumparatori din cea de a doua zi. In dupa-miaza primei zile vor fi concursuri si muzica ce vor crea o atmosfera placuta si antrenanta pentru cei ce calca pragul noului magazin.

De asemenea, cine doreste sa-si sustina scoala preferata astfel incat sa castige un laborator IT de ultima generatie oferit in cadrul campaniei “PROFI te premiaza!”, laborator compus din 15 notebook-uri si un server, va putea sa voteze la noul magazin.

Bucuresti, 07.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *