free download 78 travel guides written by experts

Magazinul LIDL din Popești-Leordeni, situat pe Șoseaua Olteniței, va fi închis în perioada 28-29 iunie, pentru modernizare

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Popești-Leordeni, situat pe Șoseaua Olteniței, nr. 7.

Acesta va fi închis în perioada 28-29 iunie, urmând a se redeschide în data de 30 iunie.

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. În acest sens, anumite articole, precum vinul sau cosmeticele, se vor bucura de o zonă special rezervată pentru ele, astfel încât să ofere o mai bună vizibilitate a întregii game de produse. Totodată, zona dedicată mezelurilor, cărnii și produselor lactate va fi extinsă. Mai mult, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.


În perioada de modernizare a unității din Popești-Leordeni, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, situate pe Strada Intrarea Tarcău, nr. 13 și pe Strada Turnu Măgurele, nr. 230-232. În plus, de la redeschiderea de joi, 30 iunie, și până duminică, 3 iulie, magazinul Lidl din Popești-Leordeni, situat pe Șoseaua Olteniței, nr. 7, îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *