caravana metropolis
Shadow

Magazinele Diverta se alatura retelei de vanzare a iaBilet.ro

Incepand cu luna noiembrie, Diverta se alatura celei mai mari retele de vanzare de bilete din Romania, in urma parteneriatului incheiat cu iaBilet.ro, lider pe piata de ticketing.

Biletele pot fi achizitionate in toate magazinele Diverta din tara, direct la casele de marcat, prin plata in numerar, card sau prin intermediul voucherelor iaBilet.ro.

La sase ani de la lansare, iaBilet.ro continua sa aiba cea mai mare retea de vanzare de bilete din Romania, avand peste 2.000 de puncte de vanzare in toata tara: magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Uman, Senia, IQ Box si agentiile Perfect Tour, Casa de Balet, Libmag, cele 1.500 de automate SelfPay, standul de bilete de la Metrou Unirii 1, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat, Cafe Deko, Club Quantic si Club Vintage.

iaBilet.ro logo

“Mereu am incercat sa oferim servicii ireprosabile catre clientii nostri, atat spectatorii cat si organizatorii de evenimente. Nu bune, nici foarte bune ci ireprosabile. Misiunea noastra este si mereu a fost de a oferi tuturor cel mai pretios lucru de pe pamant: timpul. Cu cat petreci mai putin timp cumparand un bilet cu atat ai mai mult timp liber iar acest percept ne-a ghidat mereu in a simplifica absolut tot ce tine de platforma noastra si ne-a adus pe primul loc. Nu conteaza ce poate face iabilet.ro pentru tine ci ce poti face tu cu iabilet. De aceea consideram ca, desi focusul nostru mereu a fost pe vanzarea de bilete electronice, extinderea retelei noastre de vanzare fizice nu poate face decat sa aduca plus valoare clientilor nostri.” – Emil Ionescu, fondator si general manager al iabilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.