Magazine Profi in 301 localitati

Din aceasta saptamana, odata cu inaugurarea altor cinci magazine la Iasi, Sacele, Darasti Vlasca, Pielesti si Potcoava, prezenta PROFI sare pragul de 300 de localitati.

De ieri, o noua unitate functioneaza in format City Iasi, pe Soseaua Pacurari, nr.46, bl. 553, tronsoanele I si II (Esplanada Mimoza). Aceasta are o suprafata totala de 318 mp, din care sala de vanzari este de 240 mp.

In acelasi format se gaseste tot de ieri un magazinul in Sacele, judetul Brasov. Aflat pe str. Stefan cel Mare, nr. 45, acesta se intinde pe o suprafata totala de 454 mp, iar suprafata de vanzare masoara 295 mp.

profi-sacele-city
La Darasti Vlasca si Pielesti magazinele inaugurate ieri functioneaza in format Loco.

Cu o suprafata totala de 314 mp, din care suprafata de vanzare masoara 202 mp, unitatea din Darasti Vlasca, judetul Giurgiu, este amplasata pe str. Principala, nr. 264A.

Cea din Pielesti, judetul Dolj, se gaseste pe str. Gheorghita Geolgau, nr. 181 si se intinde pe o suprafata totala de 312 mp, din care sala de vanzari este de 174 mp.

Locuitorii din Potcoava, judetul Olt, se bucura de astazi de produsele proaspete, de calitate si la preturi avatajoase pe care le ofera magazinul PROFI Loco inaugurat in localitate. Aceasta se afla pe Aleea Mioritei, nr. 8 si dispune de o suprafata totala de 363 mp, din care sala de vanzari este de 238 mp.

PROFI numara de astazi 561 de magazine in 301 de localitati, si cu o echipa de aproape 12.000 de oameni, isi intareste pozitia ca reteaua cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *