free download 78 travel guides written by experts

Magazin online Complex Apicol Veceslav Harnaj

Iubitorii mierii, iubitorii produselor apicole şi apicultorii au acum la dispoziţe magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj. Tradiţia de 45 ani a produselor apicole este acum accesibilă la adresa: //magazin.complex-apicol.ro . Magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj va comercializa produsele proprii având garanţia calităţii furnizate fără intermediari.

Achiziţia produselor din boutique-ul online al Complexului Apicol se face uşor, nu necesită cont sau înregistrare prealabilă. Contul de utilizator va fi creat automat după prima comandă şi poate fi folosit de fiecare dată cand plasaţi o nouă comandă în magazin. Formularul de comanda trebuie completat cu informaţii corecte pentru ca acest informaţii vor fi utilizate pentru confirmarea comenzii si crearea contului de utilizator. Contul de utilizator poate fi folosit pentru fiecare noua comanda plasată pe site-ul nostru.

Magazinul nostru online pune la dispoziţie 3 modalităţi de plată: plata online securizată, transfer bancar sau plata ramburs. După plasarea comenzii veţi o confirmare pe e-mail. În momentul în care comanda dumneavoastră va fi recepţionată veţi fi sunat de un operator pentru a confirma comanda şi a fi asiguraţi că produsele vor pleca spre dumneavoastră în cel mai scurt timp. Descoperiţi sănătatea din produsele apicole direct de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj pe www.magazin.complex-apicol.ro.

Magazinul online cuprinde toate categoriile de produse de la miere, la cosmetice, energovitalizante şi utilaje apicole. Comandând produsele online vă asiguraţi de achiziţia produselor de calitate direct de la producător dar şi confortul livrarii direct la adresa dumneavoastra. Acest magazin online decurge din politica noastra de adaptare la noile tendinte din piata, şi de a aduce produsele naturiste cat mai aproape de consummator.

Bucuresti, 05.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *