free download 78 travel guides written by experts

Magazin New Yorker in Iasi

New Yorker deschide magazinul cu numarul 25 din Romania. Joi, 4 octombrie, compania germana de moda isi va etala noile colectii la Palas Shopping Center din Iasi, intr-un spatiu de peste 800 de metri patrati.

Pe 4 octombrie compania de moda pentru tineri New Yorker isi va deschide primul magazin din Iasi. Situat in inima orasului, in Palas Shopping Center, noul magazin va oferi cumparatorilor colectii din marcile proprii FISHBONE, FISHBONE SISTER, SMOG, AMISU si CENSORED. Gama variata, gandita pentru un public care se doreste in permanenta in pas cu moda, include jeans, haine sport si de strada si este completata de o larga varietate de accesorii si lenjerie intima.

Designul modern al magazinului ofera o atmosfera de cumparaturi placuta in compania ultimelor hituri muzicale oferite de instalatia proprie de sonorizare. In ziua inaugurarii  promoterii vor oferi vouchere de cumparaturi, iar DJ BVS va intretine atmosfera pentru vizitatorii magazinului. De asemenea, pe tot parcursul zilei vor fi oferte si reduceri speciale pentru a sarbatori deschiderea.

New Yorker este prezent in Romania din anul 2007. Primul magazin a fost deschis la Cluj-Napoca. Odata cu magazinul din Iasi, compania ajunge la un numar de 25 de magazine in Romania. Cel mai mare magazin este cel din Arad, situat in Atrium Center, cu o suprafata de aproximativ 1500 de metri patrati. Expansiunea New Yorker va continua cu noi inaugurari in cursul anului 2012.

Echipa New Yorker va asteapta la deschiderea oficiala a magazinului din Iasi, joi, 4 octombrie, la ora 10.00 AM!

Bucuresti, 02.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *