free download 78 travel guides written by experts

Mafia S.A. 100 de ani de Cosa Nostra

Eric Frattini
Editura Tritonic

Ne-am obisnuit deja cu lucrarile lui Eric Frattini, cu dezvaluirile si informatiile despre agentiile secrete. Am prezentat deja recenzii ale CIA si MI6.

Lucrarea noua, Mafia S.A. 100 de ani de Cosa Nostra, are un stil diferit, apare intr-un alt format si cu mai multe pagini. Autorul a cerut si a primit informatii de la agentii importante si nu numai si a reusit sa realizeze o istorie foarte bine documentata si structurata a Mafiei. Se porneste de la clarificarea originii numelui – mafia – si apoi sunt infatisate perioadele din istoria mafiei – pe ani, cu informatii despre nasi, structura, membri.

Fascinanta este aceasta incursiune in lumea secreta a mafiei. Numai auzind numele si esti atras sa vezi ce se spune in carte.

Pot sa va asigur ca multe sunt informatiile divulgate. Veti afla date pastrate vreme indelungata secrete. Veti afla despre legaturile unor nume celebre – Fred Astaire, Marilyn Monroe si multi altii – cu Mafia.

Nu in ultimul rand veti afla cronologia exacta si istoria pe zone – si cine e nas in prezent in diversele zone.

Informatii interesante, o carte document in stilul Eric Frattini. Nu-mi ramane decat sa adaug: lectura placuta.

Va invitam sa cititi acest volum si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *