free download 78 travel guides written by experts

Maestrul Florin Zamfirescu, indragostit de Roberta Anastase

Marele actor Florin Zamfirescu face dezvăluiri incendiare la Plasa de stele! Artistul povesteşte în premieră, într-un interviu de senzaţie cu Viorel Gaiţă, despre cum s-a îndrăgostit de Roberta Anastase şi de ce îi spuneau prietenii Ion Nebunul. Tot în această ediţie a emisiunii “Plasa de stele”, telespectatorii vor descoperi şi o tânără aspirantă actriţă, care nu îl menajează deloc pe maestru: „Vrei să aştept să ajung o băbăciune ca dumneata?” Cum vor fi răstălmăcite în continuare declaraţiile artistului, telespectatorii vor descoperi mâine seară, într-un interviu buclucaş la “Plasa de stele”.

Florin Zamfirescu a recunoscut într-un interviu de senzaţie cu Viorel Gaiţă că s-a îndrăgostit până peste cap de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Ba mai mult, artistul spune foarte deschis că este un tip care se îndrăgosteşte foarte uşor şi a avut la viaţa lui multe femei, chiar şi vedete internaţionale.

Maestrul nu a avut nicio reţinere să îi dezvăluie lui Gaiţă că prietenii îi spuneau Ion Nebunul, pentru că vedea în jurul lui obiecte şi oameni, de care uneori îi este foarte frică. Rugat să se descrie în câteva cuvinte, actorul a spus că este doar un nebun care se strâmbă, scoate limba, înjură, muşcă, zgârie, râde şi plânge alternativ. Cel mai greu lucru în viaţă, mai spune maestrul, i-a fost să-şi ţină minte numele.

Cireaşa de pe tortul întâlnirii cu Gaiţă a fost Adina, o tânără care îşi doreşte cu orice preţ să devină artistă, şi care dă o probă chiar acolo, cu marele Florin Zamfirescu. Supărată de îndrăzneala maestrului de a-i da câteva sfaturi, tânăra izbucneşte: „Vrei să aştept să ajung o băbăciune ca dumneata?”

Cum vor fi răstălmăcite în continuare declaraţiile artistului, telespectatorii vor descoperi mâine seară, într-un interviu buclucaş la “Plasa de stele”.

Bucuresti, 14.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *