metalshow

Maestra

L.S. Hilton
Buzz Books – Editura Litera

O decizie de moment schimba tot. O viata. O cariera. Si duce la intamplari si situatii tensionate.

Judith lucreaza la o casa de licitatii. Intr-o zi o fosta colega o vede, o striga si ii propune sa iasa sa bea ceva. In mod normal Judy nu ar fi acceptat, dar ziua ei la casa de licitatii fusese groaznica asa ca isi spune ca niste bautura nu strica.

Leanne ii povesteste despre viata ei si despre munca sa – intr-un bar, unde scopul ei era sa determine barbatii sa cheltuie cat mai mult. Nu se ajungea departe – mai mult decat niste pipaituri – tocmai pentru ca barbatii sa tanjeasca, sa doreasca sa revina.

O viata care nu o pasiona pe Judith. Si totusi, Leanne ii propune sa vina si ea in acea seara la bar, sa vada cum e. Si Judy vede cum se aduna bani mai multi la bar, pentru cateva seri pe saptamana – fata de salariul de la casa de licitatii.

Asa ca ajunge sa aiba doua slujbe: una onorabila, de zi, si o alta de noapte.

Pana intr-o zi cand, sperand sa impiedice niste probleme, Judith este concediata. Isi spune ca trebuie sa gaseasca o solutie. Ca pe moment, cateva luni, se poate baza pe banii de la bar. Acolo isi incurajeaza un client – un barbat gras, care ii provoca repulsie – sa petreaca mai mult timp cu ea. Si ii promite o experienta completa. James o invita intr-un weekend prelungit – iar Judy isi invita si prietena.

Cele doua fete reusesc sa scape de la petrecerea noptii cu James si se duc sa se distreze noaptea. Cand James nu apare nici la pranz a doua zi, fetele isi dau seama ca e ceva in neregula. Si, intr-adevar, James era mort.

Fetele decid sa se desparta – ii iau banii lui James – si sa fuga. Desi erau inregistrate pe camerele de luat vederi, isi spun ca oamenii vor presupune ca erau niste fete invitate de barbat pentru o distractie de noapte si nu le vor
cauta.

Vor reusi cele doua sa scape sa fie acuzate de crima?

Si erau ele cele care il omorasera pe James?

Un thriller psihologic cu scene fierbinti, ritm alert, rasturnari de situatie si personaje inedite – iata o descriere pe scurt a romanului „Maestra”, o carte promovata sub sloganul „cel mai socant thriller pe care il vei citi anul acesta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *