free download 78 travel guides written by experts

Mademoiselle Pogany pe scena Miss Universe® 2012

Costumul de inspiratie nationala pe care Delia Duca il va prezenta la Miss Universe® 2012, este inspirat din opera lui Constantin Brancusi .

Miss Universe®, cel mai important concurs din lume adresat femeilor, promoveaza pe langa frumusete, cultura si traditiile tarilor participante. In cadrul fiecarei editii este inclusa in programul desfasurarii proiectului, proba costumului de inspiratie nationala, oferindu-se un premiu special pentru cea mai spectaculoasa creatie. Intrucat nu poate fi realizat un clasament al costumelor populare, acestea reprezentand cultura si traditiile tarilor din intreaga lume, Organizatia Miss Universe® a luat decizia ca fiecare concurenta sa prezinte o creatie inspirata dintr-un simbol national al tarii pe care o reprezinta.  La ultimele trei editii Miss Universe®, Romania a prezentat costume inspirate din teme precum Dragaica (2009), Delta Dunarii (2010), Legenda contelui Dracula (2011).

In 2012, la cea de-a 61-a editie a celebrului concurs, Delia Duca, Miss Universe® Romania, va defila in cadrul probei costumului de inspiratie nationala, intr-o creatie care promoveaza opera artistului roman Constantin Brancusi.

Responsabilitatea de a realiza schita si costumul Romaniei pentru Miss Universe® 2012, i-a revenit tinerei si talentatei creatoare Cristina Savulescu.

"Am acceptat sarcina frumoasa, dar extrem de dificila de a crea, pe langa rochia de seara, costumul tematic pe care castigatoarea Miss Universe® Romania o sa-l prezinte pe scena din Las Vegas, la marea finala. Am ales ca tema reprezentativa pentru Romania, "Brancusi". Argumentele pentru alegerea facuta sunt nenumarate. Sunt de parere ca publicul american va recunoaste rapid si va aprecia opera lui Brancusi… poate mai mult decat multi dintre romani. Am ales "Brancusi" pentru ca ma mandresc ca e al nostru de fiecare data cand ii aud numele, pentru ca existenta lui imi confirma ca fac parte dintr-un popor de o creativitate extraordinara, pentru ca nu vreau sa ma pierd in marea de oameni care isi critica fara mila poporul, ci aleg sa vad frumosul din el. Mi-am petrecut ultimele zile si nopti studiind opera maestrului, pentru a putea realiza un costum de spectacol, care sa capteze privirile dar care sa nu treaca sub nici o forma in sfera kitsch-ului."  a declarat Cristina Savulescu, Creative Director la Cristina Savulescu Designs.

Elementele care compun piesa de vestimentatie sunt: "Coloana infinitului" si "Muza", realizate din din piele pictata manual in nuanta auriu mat, reprezentarea operei "Mademoiselle Pogany" printr-un accesoriu asezat perfect pe cap, si o pelerina din matase naturala cu print digital, in care sunt colate atat portretul artistului, cat si opera care se inchina in fata creatorului ei. Materialul din care va fi realizata pelerina va va fi matasea naturala si va mai avea un element unic, reprezentativ pentru Romania: nuanta aleasa este albastrul de Voronet.

"I-am acordat Cristinei Savulescu toata increderea mea, inca de la prima vizita la atelierul ei de creatie. Am vazut ce lucruri minunate ii ies din maini, i-am cunoscut echipa si am avut certitudinea ca piesele vestimentare pe care le va realiza pentru Delia, vor fi impecabile. Costumul de inspiratie nationala si rochia de seara sunt inca in lucru, dar speram ca la mijlocul sapamanii viitoare sa putem programa prima sedinta foto cu Delia Duca in tinutele pentru concurs." a declarat Valentina Ionescu, director executiv Miss Universe Romania Organization.

Despre MUR Media & Management

MUR Media & Management este entitatea legala care detine brandul Miss Universe pentru Romania si dreptul exclusiv de a organiza selectiile nationale in vederea alegerii reprezentantelor Romaniei la Miss Universe.

MUR Media & Management promoveaza prin programele pe care le deruleaza, valorile, tradiţiile şi turismul românesc.

Proiectele pe care le derulează se adresează mai multor categorii sociale, iar dintre acestea amintim: selecţia naţională Miss Universe® Romania, MUR beauty workshop, MUR Academy, Teen Fantasy Camp, campanii umanitare, evenimente caritabile şi mondene.

Despre Cristina Savulescu Designs

Brand-ul Cristina Savulescu s-a nascut din pasiunea Cristinei pentru desen, culori, texturi, tesaturi dar mai ales din pasiunea si iubirea pentru ROCHIE. Prin colectia “P.S. I love this dress” Cristina va propune intoarcerea la feminitate prin rochii din materiale fine, croite pe tipare atent lucrate in nuante de perle, prajituri pastelate si flori.

Alege sa fii femeia care isi traieste povestea intr-o rochie fina, feminina si cu personalitate! Alege ROCHIA!

Organizator: MUR Media & Management
Susținut de: RIN Grand Hotel și Grand Casino
Recomandat de: Neptun TV și Radio ZU

Parteneri: Getts Salons, Cristian Buca Make-up, Mariana Grindei Make-up, Claudia Mocanu – Make-up, Mirela Dragan Make-up, Monica Panait Make-up, Leonardo, Samsung, Carrefour, Fofy by Euforia Fashion, Cristina Savulescu designs, Form fit design, Bristot, Euroweb, Lush, Valea Marea, Floraria Amazon, Simplus, Fit Curves, Cumpana, World of Luxury, Compania de anchete si filaj, Marbo Trade, Satya, Sushimania.

Parteneri media: Spectacular TV, Salon TV, Luxury Magazine, Etiquette Magazine, Gett’s Highlights, ziare.com, ele.ro, salutbucuresti.ro, divahair.ro, b365.ro, comunicatedepresa.ro, forumul softpedia, studentie.ro, trilulilu.ro, 220.ro.

Bucuresti, 23.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *