Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Madam Mitza dă startul cumpărăturilor de Black Friday cu discounturi de până la 50%

Începând de astăzi, 15 noiembrie, și până duminică, 19 noiembrie, Madam Mitza dă startul cumpărăturilor de Black Friday cu discounturi de până la 50%.

Ca în fiecare an, în această perioadă, Madam Mitza, unul dintre cele mai cunoscute branduri românești de șosete, vine în întâmpinarea pasionaților de accesorii colorate, creative și haioase, cu discounturi semnficative la modelele de șosete, dar și la T-shirts, noua gamă de produse de fashion creată de Madam Mitza.

Madam Mitza, Black Friday

Șosetele create de Madam Mitza se adresează femeilor și bărbaților îndrăzneți, care își doresc să adauge outfit-urilor mai mai multă culoare și personalitate. De la buline colorate, lăbuțe de pisică, mustăți și ochelari de soare, până la oi, steluțe, albinuțe, pere sau banane, fiecare pereche de șosete Madam Mitza inspiră la optimism, bucurie și poftă de viață.

De Black Friday, fanii accesoriilor vestimentare autentice și inedite au posibilitatea să cumpere online șosetele și tricourile colorate marca Madam Mitza cu reduceri semnificative de până la 50%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *