Shadow

Mădălina Rândașu este numită Președinte al Comitetului Sectorial pentru Comunicare și PR al Supreme Council of European Business

Supreme Council of European Business (SCEB) are plăcerea de a anunţa numirea Mădălinei Rândaşu, expert în comunicare strategică şi susţinător al leadership-ului feminin, ca Președinte al Comitetului Sectorial pentru Comunicare și PR.

Cu peste 20 de ani de experiență în comunicare, Mădălina Rândaşu colaborează cu top level executives și antreprenori ajutându-i să comunice eficient. Bazându-se pe experienţa sa de strateg în comunicare, lucrează împreună cu clienții săi autorități publice, antreprenori, manageri și consultanți la atingerea obiectivelor de dezvoltare prin comunicare integrată.

A îndeplinit funcția de Project Management în aproape 20 de proiecte de dezvoltare economică și de infrastructură finanțate de IFI în Europa Centrală și de Est, dar și în programe și inițiative corporative globale.

Mădălina Rândaşu, Președinte al Comitetului Sectorial pentru Comunicare și PR, Supreme Council of European Business (SCEB)
Mădălina Rândaşu, Președinte al Comitetului Sectorial pentru Comunicare și PR, Supreme Council of European Business (SCEB)

În numele meu și a întregii comunități SCEB, îi urez un călduros „Bine ai venit!” Mădălinei. Mă bucur foarte mult să avem alături de noi o persoană cu expertiza și realizările sale profesionale și sunt convins întreaga sa contribuție va fi extrem de valoroasă pentru comunitatea internațională de afaceri a SCEB, subliniază Mehmet Sumeroglu, Chairman SCEB.

Viziunea sa pentru mandatul său de Președinte al Comitetului Sectorial pentru Comunicare și PR este să promoveze și să susţină profesioniștii și antreprenorii membri ai SCEB în activitatea lor pentru a crea un mediu de afaceri de care putem fi cu toții mândri. Mădălina Rândaşu va sprijini comunitatea SCEB în procesul său de dezvoltare la nivel național și internațional și va contribui la consolidarea consiliului pe care îl conduce.

Propunerea de colaborare cu SCEB reprezintă o confirmare care mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp. Am acceptat să mă implic şi să susţin organizaţia în atingerea obiectivelor sale de dezvoltare contribuind prin expertiza mea de marketing internaţional şi de comunicare strategică acumulată în cei peste 20 de ani de experienţă profesională în Europa şi în SUA, a spus Mădălina Rândaşu la primirea numirii oficiale.

În calitate de antreprenor Mădălina Rândaşu este Managing Partner al L.E.A.D. Agent, o companie de consultanță care susține autorităţile publice şi companiile în efortul lor de a-și îmbunătăți performanța în afaceri prin planificare strategică, dezvoltare de proiecte și comunicare integrată. Anterior a lucrat peste 15 ani într-o corporaţie care numără printre realizări refacerea complexului World Trade Center, SUA, stadionul Arena Naţională, România, Dragon Bridge din Vietnam sau metroul din Riyadh. De asemenea, Mădălina este membru fondator al Institutului Les Brown din România și al Asociației Române a Profesioniștilor în Comunicare Publică. Pentru mai multe detalii despre Mădălina Rândaşu, daţi clic aici.

Supreme Council of European Business (SCEB) este o asociație a oamenilor de afaceri la nivel internațional, care are drept obiectiv dezvoltarea oportunităților de business în contextul provocărilor actuale. Convingerea că mediul de afaceri trebuie să fie divers, transparent, un element de inspirație și interconectat transformă SCEB într-un element de susținere pentru oamenii de afaceri care vor să acorde companiilor lor o dimensiune care să depășească granițele propriilor țări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *