metalshow

Madalin Voicu, tatal si fiul, in concert alaturi de Orchestra Nationala Radio

Seamana leit, ii cheama la fel, sunt talentati si poarta un nume celebru in istoria muzicii. Canta rar impreuna, asa ca nu ratati ocazia de a-i vedea la Sala Radio, vineri, 13 noiembrie 2009, ora 19.00. Madalin Voicu tatal va dirija Orchestra Nationala Radio, iar Madalin Voicu fiul va fi solist la pian. Programul este pe gustul oricarui meloman: Beethoven, Uvertura Egmont, op. 84, Concertul nr. 1 in do major pentru pian si orchestra, op.15 si Simfonia a VII-a in la major, op. 92.
 
Fiu al celebrului violonist Ion Voicu, Madalin Voicu a absolvit Academia Nationala de Muzica "Ciprian Porumbescu", clasa de vioara, Bucuresti. A beneficiat de burse pentru studierea artei dirijorale la Trier, Mainz, Stuttgart, Londra. A fost profesor si dirijor la Academia "Attatürk" si profesor de muzicologie la Conservatorul din Izmir, Turcia. Este dirijor al Orchestrei Simfonice "Oltenia” din Craiova si al Orchestrei Simfonice din Ploiesti, iar din anul 1995 director si dirijor al Orchestrei de Camera Bucuresti "Ion Voicu”. In 1995 a facut parte din directoratul Festivalului International "George Enescu”. Este membru de onoare activ al Academiei franceze de arte, stiinte si litere, membru al Fundatiei internationale "ION VOICU" si membru al Fundatiei internationale "CULT". A sustinut numeroase turnee artistice in tara si in strainatate si a realizat inregistrari audio si video cu lucrari de muzica clasica.
 
Biletele se gasesc la casa de bilete din str. General Berthelot nr. 60 – 64, telefon 021-303.14.28, 021- 314.68.00.
 
Puteti gasi detalii despre stagiunea de concerte 2009-2010 a Orchestrelor si Corurilor Radio accesand pagina de internet  www.srr.ro,  link Orchestre si coruri.

Bucuresti, 11.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *