free download 78 travel guides written by experts

Ma numesc Salma

Fadia Faqir
Editura Leda – Grupul Editorial Corint

Culturile difera si deseori fascineaza tocmai prin diferente. O tanara fata isi face de rusine tribul cedand unui barbat. O parte a familiei incearca sa o salveze de la moartea dura ce o astepta. Povestea Salmei, tanara pastorita, se desfasoara apoi in fata cititorului prin trei planuri care se succed in paralel. O carte plina de pasiune, scrisa foarte bine de autoarea Fadia Faqir. O poveste careia toti cititorii vor dori sa ii afle deznodamantul. Se va descurca Salma departe de copilul ei ramas in Iordania? Va reusi sa isi revada fata? Salma va reusi sa isi croiasca o viata in Anglia, Exeter?

Al treilea roman al Fadiei a fost apreciat de criticii din intreaga lume. O poveste ce surprinde societatea musulmana, obiceiurile si credintele sale si impactul pe care il au asupra femeii (conditia acesteia se stie ca este aparte in aceasta cultura), un roman placut, care se citeste cu atentie.

Autoarea marturisea: "Scriu ca sa depun  marturie si sa fac dreptate. Scriu ca sa exorcizez temerile oamenilor. Scriu in incercarea zadarnica de a-mi insufla mie insami curaj. Drumul a fost si mai este inca lung, cu multe oprelisti, dar fara opriri, insa, totodata, plin de recompense si de surprize placute."

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *