Visualfest 2022
Shadow

Mă iubește, nu mă iubește…

M.J. Alridge
Editura TREI

Helen Grace a revenit la serviciu, în fruntea echipei sale. Dar lucrurile sunt complicate. Unii membri ai echipei au crezut că ea ar fi putut să omoare pe cineva. Din acest motiv Helen a fost la închisoare ceva timp, până i s-a dovedit nevinovăția.

În ciuda acestei atmosfere încărcate, echipa trebuie să funcționeze și are în față două crime importante de rezolvat.

Mă iubește nu mă iubește… recenzie

Prima este a unei femei găsită de Helen în mijlocul drumului. Deși pare un accident, femeia fusese omorâtă.

Al doilea caz este al unui farmacist ucis. Ciudat aici este că o clientă este lăsată în viață.

Sunt cele două asasinate legate între ele sau sunt două crime cu doi ucigași diferiți?

Helen își dă seama că fiecare clipă contează și că lucrurile sunt mult mai complicate decât
par la prima vedere.

Pas cu pas, elementele încep să compună un tablou înfricoșător, astfel că Helen și echipa ei trebuie să rezolve cât mai repede crimele.

Mă iubește, nu mă iubește… este un roman captivant, care se citește fără pauză de la început până la ultima pagină. M.J. Alridge nu își dezamăgește fanii nici de această dată, iar povestea lui Helen merge mai departe. Iubitorii seriei au parte așadar de un nou volum – al șaptelea din seria Helen Grace – în care dinamica relațiilor din cadrul echipei are de suferit. La secție apar și personaje noi, în timp ce unele au plecat. Cariera de jurnalist a Emiliei Garanita a avut și ea de suferit în urma reabilitării lui Helen. Emilia a fost reangajată dar se ocupă de știri banale. Crimele par șansa a de a reveni în prima linie a reporterilor de succes. De altfel, evoluția personajelor și schimbările care apar fac seria cu atât mai interesantă și atractivă, chiar dacă fiecare roman se poate citi și ca o poveste de sine stătătoare.

Dacă sunteți în căutarea unui roman polițist perfect pentru a fi citit într-un weekend sau chiar în vacanță, Mă iubește, nu mă iubește… este o alegere foarte bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published.