free download 78 travel guides written by experts

„M-OUL daca il gasesti, un X800 in dar primesti”

MarketOnline ascunde in Bucuresti un aparat foto Benq X800 – gasitorul il primeste cadou

Cea mai subtire camera digitala de 8 Megapixeli din lume, BenQ DSC X800, disponibila in prezent in Romania exclusiv la www.MarketOnline.ro, este protagonista unui concurs inedit. Inainte de Paste, MarketOnline doreste sa faca un cadou special unuia dintre vizitatorii fideli ai magazinului online de electronice, electrocasnice, IT si comunicatii. MarketOnline va ascunde undeva in Bucuresti, intr-un ou special, un bilet special prin care gasitorul este anuntat ca a castigat un aparat foto BenQ DSC X800. In perioada 21 – 25 aprilie 2008, pe www.marketonline.ro vor aparea 5 indicii (cate un indiciu nou in fiecare zi) prin care vizitatorii MarketOnline vor avea sansa sa dezlege misterul si sa afle unde poate fi cautat premiul intitulat "M-oul MarketOnline".

Concursul "M-OUL daca il gasesti, un X800 in dar primesti" este primul de acest gen in Romania, initiat de un magazin online. BenQ DSC X800 este cadoul pe care MarketOnline il propune de Paste tuturor celor ce viziteaza magazinul, fie ca participa sau nu la concursul special. Disponibil exclusiv la MarketOnline.ro in luna aprilie, ca premiera pe piata romaneasca, Benq X800 cantareste doar 130 g fara baterie si micro SD card, fiind considerata cea mai subtire camera digitala de 8 MP din lume, cu o grosime de doar 9,8 mm, respectiv 14 mm in dreptul obiectivului.

Camera are meniul inclusiv in limba romana si este dotata cu un sistem intern de lentile prismatice, pentru zoom-ul optic de 3X si cu un ecran LCD LTPS de 3 inch. Noul aparat foto digital de la BenQ este de fapt, mult mai mult decat un dispozitiv fotografic, este un player multimedia, permitand redarea fisierelor audio si video precum si vizionarea de filme cu compresie MPEG 4.  În această perioadă BenQ X800 poate fi achizitionat la un pret promotional: doar 699 lei.

Stocarea fotografiilor si a filmelor (poate inregistra MPEG 4 la o viteza de 30 de frame-uri pe secunda si o rezolutie de 640×480 pixeli) poate fi realizata atat in memoria interna de 12 MB a aparatului, cat si pe un micro SD card, a carui capacitate maxima poate ajunge pana la 4 GB.

BenQ DSC X800 include functiile Super Shake-Free, ce permite reducerea efectului de imagine miscata, Auto Face Tracking – in cazul fotografiilor de grup – permitand auto-focalizarea asupra fetelor mai multor persoane in acelasi timp, Wise Zoom – ce ofera un efect de marire de 30x zoom a detaliilor – pastrand totodata calitatea si claritatea imaginii. Un alt element important este functia de post-procesare Z-lighting, ce permite cresterea luminozitatii in cazul fotografiilor sub-expuse.

MarketOnline.ro este continuu deschis spre promotii inedite si campanii revolutionare pe piata romaneasca, cautand sa isi surprinda mereu placut vizitatorii.

"Ne place sa nu clonam alte promotii si procedee de marketing, cautam mereu lucruri noi si ne inspiram si din practica internationala. Fiind unicul magazin online de sapte stele, am reusit sa aducem in premiera in Romania aparatul foto Benq X800, un cadou perfect mai ales in perioada de Paste. Pentru vizitatorul care va dezlega misterul, produsul este cadou, pentru ceilalti cadoul este pretul promotional la care produsul poate fi achizitionat din stocul propriu MarketOnline", a explicat Mugur Frunzetti, Managing partner Grifon Group, compania care detine magazinul online www.MarketOnline.ro.

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *