free download 78 travel guides written by experts

Luxul – un mod de viata la Universal Channel

Din 23 februarie, Universal Channel prezintă două producţii noi, de tip reality show, ai căror protagonişti duc o viaţă privilegiată, la care aspiră oricine.  Excursii în destinaţii exclusiviste pentru celebrităţi şi miliardari, în “100% lux” sau petrecerile unor adolescenţi din Manhattan pentru care răsfăţul este cuvântul de ordine, în “Tineri şi bogaţi” –  sunt doar o parte din experienţele acestei lumi a luxului.

100% lux
În fiecare marţi de la 22:00, începând din 23 februarie
 
Sara Duffy, fondatoarea unei afaceri de călătorie de  milioane de dolari, vă prezintă acest ghid care o ajută să îşi menţină clienţii mulţumiţi – deşi sunt o elită extrem de exigentă – pe durata vacanţelor şi călătoriilor lor. Printre clienţii Sarei se numără miliardari, figuri mondene sau moguli din lumea divertismentului şi numai de ea depinde să adapteze cu succes cele mai recente inovaţii în domeniul răsfăţului pentru experienţe de călătorie, indiferent cât de revoltătoare ar putea să pară uneori cererile clienţilor ei.

Tineri şi bogaţi
În fiecare marţi de la 23:00, începând din 23 februarie

Un serial TV de tip reality care prezintă stilul splendid de viaţă al unui grup select de adolescenţi bogaţi din Manhattan. Cei şase protagonişti permit camerelor de filmat să pătrundă în culisele vieţii lor – cu petreceri, partide de cumpărături, relaţii şi despărţiri. Tineri şi bogaţi urmăreşte urcuşurile şi coborâşurile extravagante şi pline de răsfăţ ale vieţii lor, într-o serie care atrage orice telespectator.  La suprafaţă pare o viaţă de invidiat, se bucură de acces pretudindeni şi privilegii, şi nimeni şi nimic nu le poate sta în cale. Pe parcursul serialului le vom cunoaşte familiile, portarul, anturajul (antrenori, consilieri, stilişti) şi partenerii din acel moment.

Bucuresti, 10.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *