free download 78 travel guides written by experts

Lürzer’s Archive a lansat aplicatia de iPhone cu care vei putea accesa

27 de ani de creativitate, direct pe mobil

Lürzer’s Archive – un instrument util oricarui creativ din lume, a lansat astazi mult asteptata aplicatie pentru iPhone ce permite rasfoirea direct pe telefon a celei mai celebre reviste de advertising din lume. Acesta a fost creata de Mind Treat Studios – start-up specializat in dezvoltarea de aplicatii online personalizate.

Aplicatia iti aduce 27 de ani de creativitate pura direct pe telefonul mobil si cuprinde 160 de numere ale revistei, peste 40.000 de mii de printuri si peste 6.000 de spoturi HD care au facut istorie.

Functiile de baza ale aplicatiei sunt: optiunea “NEW”, prin care vei putea urmari cele mai recente lucrari si numarul curent al revistei, functia “ARCHIVE”, care iti va facilita accesul la arhiva tuturor numerelor, optiunea “Full Screen Ad view”, prin care, nu numai ca vei putea vedea cele mai bune spoturi din toate timpurile, dar vei putea afla si cine le-a creat si datele de contact ale echipei, functia “SEARCH” si optiunea “my ARCHIVE”, prin care iti vei putea organiza lucrarile preferate, vei putea face liste sau foldere personale.

Cu doar 99 de €/an ai acces la site-ul Lürzer’s Archive , poti folosi aplicatia iPhone si cea pentru iPad, care urmeaza sa fie lansata in curand.

“Pe parcursul ultimilor 27 de ani, Lürzer’s Archive a devenit una dintre cele mai celebre reviste in randul publicitarilor, ajungand chiar sa fie considerata «biblia advertisingului». Revista este o unealta utila pentru toti creativii, fiecare numar oferindu-le acestora o selectie a celor mai bune lucrari din industria publicitara din intreaga lume. Am dezvoltat aceasta aplicatie pentru a facilita accesul la arhiva: vei putea cauta prin toate numerele revistei, din 1984 si pana azi, folosind functia Search. Astfel, va fi mai usor sa vii cu idei oriunde si oricand sau sa amuzi un client care are anumite deficiente la capitolul umor. De asemenea, cei care au realizat lucrari care au aparut deja in arhiva de-a lungul timpului se vor folosi cu siguranta de aceasta aplicatie cand isi vor dori sa impresioneze pe cineva sau se vor gasi flirtand in barul hotelului. Dupa cum vedeti, ne pasa si de viata privata a creativilor din intreaga lumea. Asa ca, indiferent ce teluri sau obiective ai, noi iti dorim succes!”, a declarat Michael Weinzettl, Publisher Lürzer’s Archive.

Fondata in 1984, Lürzer’s Archive a pornit ca o afacere de familie, iar acum este o editura multimedia independenta, cu sediul central la Viena si sedii in New York, Londra, Frankfurt, Berlin, Bucuresti si Beijing. Lürzer’s Archive este o recenzie a celor mai bune campanii publicitare din intreaga lume.

www.luerzersarchive.net
www.facebook.com/luerzersarchive

Misiunea Mind Treat Studios este aceea de a crea, dezvolta si livra cele mai bune aplicatii personalizate, pornind de la jocuri pana la instrumente interne specifice unei companii. Mind Treat Studios este un start-up, dar cu 20 de ani de experienta combinata in dezvoltarea de aplicatii pentru mediile mobile.

www.mindtreatstudios.com
www.facebook.com/MindTreatStudios

Bucuresti, 04.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *