free download 78 travel guides written by experts

Lupta stramosilor: Adam vs maimuțe, in 2011

La 202 ani de la nașterea lui Darwin, când 4 din 5 români declară că Dumnezeu a creat omul, teoria evoluționistă și cea creaționistă se confruntă pe postul TV Da Vinci Learning

Da Vinci Learning, unul dintre cele mai importante canale de televiziune cu profil științific și educațional disponibil în România prin rețeaua AKTA, sărbătorește pe 12 februarie 202 ani de la nașterea lui Charles Darwin printr-o grilă specială dedicată luptei dintre teoria evoluționistă și cea creaționistă.

“Un studiu realizat în 2010 de Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universități din București arăta că 4 din 5 români cred că Dumnezeu a creat toate ființele, respingând astfel teoria evoluționistă. Așadar în România este un subiect controversat pe care, la 202 de ani de la nașterea lui Darwin, îl aducem în atenția copiilor, dar și a adulților, printr-o grilă specială”, a declarat Ferdinand Habsburg, Director General Da Vinci.

Printre temele abordate se numără:
· Pamântul nu are 6.024 de ani, Adam și Eva nu sunt primii strămoși ai omului -Da Vinci Learning explică modul în care Charles Darwin a schimbat concepția asupra lumii
· 5 ani în jurul lumii – Da Vinci Learning prezintă expediția lui Charles Darwin care a dat peste cap teoria creaționistă

Așadar, pe 12 februarie, ziua de naştere a naturalistului britanic Charles Robert Darwin, Da Vinci Learning îi dedică, începând cu ora 17:00, o serie de emisiuni speciale. Emisiunile sunt astfel structurate şi programate, încât întreaga familie să descopere personalitatea şi munca acestui om de ştiinţă.

Recomandări din programul special:
Ora 17:00 Evoluţia vieţii – Bureţii
Ora 19:30 Descoperitorii – Darwin şi evoluţia (Serial animat)
Ora 21:00 NOVA – Magazin ştiinţific
Ora 23:30 Prelegerile lui Mark Steel – Charles Darwin

În România, Da Vinci Learning este disponibil în pachetul de bază, transmis atât în rețelele de cablu, cât și prin satelit prin rețeaua AKTA dar şi la alte societăţi de televiziune prin cablu.

Canalul de televiziune cu profil științific și educațional Da Vinci Learning emite și în Polonia, Ungaria, Bulgaria și Turcia.

Bucuresti, 10.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *