Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lupta pentru cota de piata in serviciile de telecom

schimba fata businessului romanesc

Cei mai mari jucatori de pe piata de telecom vor schimba modul in care sunt utilizate tehnologiile de comunicare in cadrul businessul romanesc si se vor intrece in a-si prezenta cele mai noi si sofisticate solutii integrate de telecomunicatii in afaceri la conferinta Telecom, ce va avea loc marti 13 iunie, la World Trade Center.
Intr-o lume de afaceri dinamica si in continua miscare, nevoile companiilor au devenit din ce in ce mai greu de satisfacut prin seria de servicii de telecomunicatii clasice. Tehnologiile MMS, SMS si chiar 3G nu mai sint de ajuns. Astazi la mare cautare si pretuire incep sa fie solutii de ultima generatie precum GPS, VoIP si mai noua ERP Wireless, care va fi prezentata in premiera pentru tara noastra in cadrul conferintei.

Tocmai acest public mereu in cautare de modalitati de eficientizare si optimizare, dar si de reducere de costuri a activitatii curente este vizat de operatorii telecom.
Batalia se anunta acerba si plina de surprize intrucat companiile participante vor face mai multe demostratii, iar dumneavoastra veti putea pune intrebari si chiar testa programele prezentate intr-o sesiune de workshopuri.

ERP, sau Entreprise Resource Planning Software integreaza toate departamentele si functiile unei companii intr-un singur sistem, care va deservi apoi cerintele specifice fiecarui departament in parte. Aplicabilitatea acestei solutii este nelimitata, iar acest lucru va fi demonstrat si prin studii de caz. O alta tehnologie avuta in vedere este mai cunoscutul GPS, Global Positioning System, iar operatorii de pe piata romaneasca de telecom va vor arata cum acesta solutie poate fi implementata ca solutie avansata pentru eficientizarea modului de lucru in companii.

Se preconizeaza ca furnizarea de solutii tehnologice va creste ca importanta si pondere in cifra de afaceri a operatorilor de telecom, ajungand sa cantareasca greu la calcularea cotei de piata la sfarsitul anului 2006.

Bucuresti, 28.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *