free download 78 travel guides written by experts

Luni, 30 iunie, incepe vara TVR 1

Grila de vară a TVR 1 debutează în 30 iunie şi vine cu formate noi sau îmbunătăţite, dar şi cu o mulţime de filme de cea mai bună calitate şi seriale.

Matinalul TVR 1 trece în sezonul de vară, într-o formulă extinsă, cu începere de la ora 7.00, cu rubrici noi, dar cu aceiaşi simpatici prezentatori – Anca Artimon şi Mihai Cioceanu. În cea de-a treia parte a emisiunii, matinalul va aduce informaţii de la mare, prin intermediul Ramonei Raus, prezentatoare TVR Cluj, prezentă pe toată durata verii la Costineşti.

Printre rubricile cu care Trezirea la apel de vară deschide sezonul estival se numără: info-trafic, cult-uşor, monden, horoscopul sau rubrica de info medical.
Din grila estivală nu vor lipsi emisiunile de divertisment, precum TopSuperHit, care se întoarce cu entertainer-ul Vali Bărbulescu. Cele mai recente evenimente muzicale, interviuri în direct cu artiştii importanţi ai momentului, poveşti de culise sau momente din viaţa artiştilor vor fi dezvăluite pe parcursul emisiunii de luni seară (ora 21.10). Mai mult, telespectatorii vor avea şi în această vară ocazia de a câştiga premii substanţiale, dar şi de a cunoaşte vedete internaţionale care stăpânesc arta mixatului. ,,Sunt foarte bucuros că voi relua emisiunea TopSuperHit la TVR1. Chiar dacă am ajuns la al treilea sezon, calitatea mea de moderator rămâne o provocare. Publicul TVR este foarte critic şi trebuie să fii plăcut, coerent, convingător, carismatic şi spontan. Personal, mă ajută enorm experienţa celor 16 ani de radio şi faptul că ştiu să fiu aproape atât de public, cât şi de invitaţi", a declarat moderatorul.

Prima ediţie o va aduce în faţa publicului român pe rusoaica DJ Vika, dar şi pe DJ Sava feat. Connect-R, Anda Adam şi Amadeus.

Muzică de calitate live va fi şi la Taverna, emisiune care va face parte din programul fiecărei seri de duminică (din 13 iulie, de la ora 22.25). Iulian Vrabete şi Berti Barbera revin în faţa telespectatorilor TVR 1 pe perioada verii, cu intenţia de a promova muzica românească mai puţin comercială.

Din 8 iulie, Claudiu Bleonţ este gazdă pe TVR 1. El va prezenta în fiecare marţi seara, de la ora 21.10, S-a-ntâmplat în România, un talk-show în transmisiune directă, cu public în platou. Emisiunea va reuni de fiecare dată cinci vedete TVR, care vor trece în revistă evenimentele săptămânii, povestind relaxat despre ceea ce s-a întâmplat în România, dar şi în altă parte a lumii. Printre invitaţii primei ediţii se numără Mihai Constantin, Marina Almăşan şi Horia Moculescu.

Pentru că marile competiţii sunt la TVR 1 şi în timpul sezonului cald, iubitorii de sport se vor bucura să urmărească, pe lângă transmisiunile în direct ale curselor de Formula 1 şi ale Olimpiadei de la Beijing, noi emisiuni cu caracter sportiv. Din 30 iunie, de luni până miercuri şi apoi vineri, înainte de Jurnalul TVR, Albertina Lungu va prezenta un altfel de jurnal sportiv, Sport Altfel.

Mai mult, în fiecare sâmbătă şi duminică, după prânz, marea gimnastă Andreea Răducan le propune telespectatorilor TVR 1 o întâlnire cu toate echipele de sportivi români care vor participa la Jocurile Olimpice de la Beijing, chiar în cantonamentele lor, pentru a arăta Cum se face un campion.

Pasionaţii sportului vitezei pe patru roţi vor afla toate culisele Campionatului Mondial de Formula 1 de la Radu Grozea, în emisiunile Studio Formula 1 şi Forum Formula 1, care preced, respectiv urmează fiecărei curse.

Între noutăţile grilei de vară se numără şi revenirea pe micul ecran, la Jurnalul TVR de la ora 14.00, a ştiristei Teodora Popa, după o pauză dedicată celei mai mici membre a familiei, Emilia.

Blockbusterele vor fi numeroase în lunile care urmează, printre filmele care ne vor ţine în faţa ecranului numărându-se: Hannibal, Gladiatorul, Cold Mountain, Ocolul pământului în 80 de zile, Spioni de elită, Shakespeare in Love, Jurnalul lui Bridget Jones, Chicago, A fost sau n-a fost, Vă găsesc fermecător, Tristan şi Isolda.
Serialele TVR 1 promit, de asemenea, să ne ţină în priză cât e vara de lungă! Vom vedea: Anatomia lui Grey, Battlestar Galactica, vom râde la Eureka, vom fi alături de Un erou al timpului nostru, dar şi de Jack of all trades.

Verii TVR 1 nu îi vor lipsi concertele bune (Cher), emisiunile şi filmele pentru copii (Toate pânzele sus) sau documentarele educative (Castro, Man and the Myth, Hitler’ s Lost Soldier, Emperor Hirohito, Genghis Khan).

Bucuresti, 29.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *