free download 78 travel guides written by experts

Luni, 16 iunie, de la 17:30: Maruta lanseaza „Tara minunilor”, o serie de materiale inedite

filmate in tara

Începȃnd de astăzi, de la 17:30, „La Măruţă” deschide „Ţara minunilor”, o rubrică ce prezintă Romȃnia uimitoare, puţin cunoscută pȃnă acum. Cătălin Măruţă, împreună cu Laura Lavric şi cu Văru’ de la Bistriţa, îşi propun să refacă harta obiectivelor turistice din ţara noastră, aducȃnd în atenţia romȃnilor noi locuri şi personaje surprinzătoare.

Romȃnia descrisă de Cătălin Măruţă în „Ţara minunilor” nu se găseşte în niciun pliant şi niciun clip de promovare a turismului. Acestă Romȃnie poate face telespectatorii să rȃdă , să plȃngă sau… să se minuneze. Itinerariul turistic inedit propus de Măruţă curpinde vizite la romȃnul care a inventat maşina-căruţă, la casa capitonată cu papuşi sau la omul-tir. Pe cȃt de ciudat sună, pe atȃt sunt de adevărate aceste poveşti.

Cătălin Măruţă i-a numit drept ambasadori în această călătorie în „Ţara minunilor” pe Laura Lavric, bucovineanca aprigă cu suflet mare şi umor cu carul, şi pe Văru’ de la Bistriţa, ardeleanul cu haz care a intrat în atenţia publicului apărȃndu-l pe Keo cȃnd s-a despărţit de Andreea Bălan. Cei doi au reuşit să afle poveşti extraordinare de la romȃni cu imaginaţie şi curaj fără margini.

Telespectatorii PRO TV vor putea urmări începȃnd de astăzi, de la 17:30, aventurile echipei lui Măruţă în „Tara Minunilor”. În primul episod, veţi cunoaste românul care vrea să-l plimbe și pe președintele ţării cu vehiculul lui trăznit: jumătate mașină-jumătate căruţă. Minunaţia cu un cal putere este deja un magnet pentru străini, iar Laura Lavric și Văru’ au vrut să afle dacă merită un loc în lista obiectivelor turistice din Țara Minunilor așa că au tunat-o și au testat-o ca într-un adevărat show auto.

Bucuresti, 16.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *