free download 78 travel guides written by experts

Luni, 10 aprilie, de la ora 20.30, la Antena 1, „Chefi la cuțite” a fost din nou lider de piață de toate categoriile de public

Seara confruntărilor la „Chefi la cuțite” a adus luni seară o nouă eliminare: simpaticul Andrei Luță din echipa mov a fost cel care a părăsit competiția și l-a făcut pe chef Scărlătescu să mărturisească sincer că plecarea sa l-a emoționat și că aproape i-au dat lacrimile. Într-un gest de afecțiune, chef-ul echipei mov l-a luat în brațe pe Andrei și l-a asigurat că va rămâne sufletul echipei sale.

Ediția de luni a fost din nou lider de piață pe toate categoriile de public, în intervalul orar în care a fost difuzată, 20.29-23.24. Așa se face că pe publicul comercial din mediul urban cu vârste curpinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 10 puncte de rating și 27,6 procente din cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu cifre de două ori mai mici, respectiv 5,3 puncte de rating și 14,5 % cota de piață. La orașe Antena 1 a fost lider cu o medie de 7,2 puncte de rating și 16,6 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 6,3 puncte de rating și 14,5 % cota de piață. Iar la nivelul întregii popilații a țării, „Chefi la cuțite” a fost urmărit de cei mai mulți români, astfel că a obținut o audiență medie de 7 puncte de rating și 16,5 % cota de piață, Pro Tv ocupând tot locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 6 puncte de rating și 14,1 % cota de piață. În minutul de maximă audiență de la 23.05, „Chefi la cuțite” obținea pe publicul comercial un vârf de 13,2 puncte de rating și 38,7 procente din cota de piață.


Seara de luni a fost una plină de adrenalină pentru cele trei echipe. Orgoliile s-au inflamat, spiritele s-au aprins, iar bucătăria a fost locul unei bătălii dure. Echipa portocalie condusă de chef Dumitrescu a câștigat din nou confruntarea pe echipe, a treia oară consecutiv, și a scăpat astfel de duel. Echipele verde și mov au intrat la proba de gătit individuală și au avut ca temă amuse-bouche. Iar dezamăgirea chefilor a fost mare pentru că cei mai mulți concurenți nu au înțeles proba și nu s-au conformat. La final, cel care a fost eliminate a fost Andrei Luță.

Ediția de marți seara aduce de la 20.30 la Antena 1 o nouă confruntare, iar duelul va avea un ingredient vedetă pretențios: homarul. Cine câștigă și cine pleacă acasă rămâne de văzut azi de la 20.30.

Sursa: Kantar Media        
Copyright: ARMADATA S.R.L.         
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group        
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National        
Perioada 10 aprilie 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *