free download 78 travel guides written by experts

Lunga vara fierbinte poate sa inceapa!

Elmiplant a lansat noua gama de produse solare

La mare, la soare, doar cu iubitul sau cu toata familia, vrem sa ne bucuram de o vara superba, sa ne bronzam, sa ne rasfatam, sa ne incarcam bateriile… Bine informati, cum ne place sa fim, stim ca soarele ne poate fi si prieten si dusman. Dar am invatat sa ni-l facem un excelent aliat! Nici nu e prea greu! Trebuie doar ca, din geanta de plaja, sa nu ne lipseasca produsul de protectie solara adecvat! Iar acum avem de unde alege! Elmiplant a lansat 11 noi produse solare, din care le puteti alege pe cele potrivite pentru dumneavoastra. Produsele sunt concepute astfel incât sa le puteti folosi si pentru ten. Mai mult, in aceasta gama exista si un produs destinat copiilor. Asa ca toata familia se poate bucura de vacanta, fara sa se plânga nimeni de arsuri sau de piele inrosita.

Elmiplant va ofera produse naturale, care va protejeaza pielea de foto-imbatranire, care nu contin parabeni si sunt bine tolerate de piele. O sa va faca placere sa le folositi! Veti descoperi ca flacoanele acestor produse sunt in culori vesele care parca va invita la joaca… Mai mult, in aceasta gama veti descoperi si un produs super cool, care va ofera, el singur, un program complet de ingrijire a pielii. Surpriza consta in duo-pack, un flacon cu doua cavitati separate – una cu emulsie de protectie solara si alta cu emulsie pentru dupa plaja. Nu-i asa ca nu poate sa lipseasca din gentuta dumneavoastra de plaja?

Indiferent care ar fi capriciile vremii in aceasta vara, Elmiplant isi propune o crestere a vânzarilor de produse solare cu peste 20% fata de anul trecut. Andreea Cremenescu, directorul de marketing al companiei Elmiplant, considera evolutia cifrei de vânzari a produselor solare ca fiind promitatoare. Cresterile acesteia, de la an la an, dovedesc nu numai educarea in timp a consumatorilor, ci si increderea din ce in ce mai mare in produsele cosmetice românesti si in brandurile propuse de compania Elmiplant.

Bucuresti, 13.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *