Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Luna prieteniei la Minimax. Filme de cinema despre puterea prieteniei, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00

Sezonul doi al serialului „Vafă, câinele minune” începe pe 22 septembrie

Trei filme de animație vor fi difuzate pe micile ecrane de către postul Minimax în luna septembrie, fiecare cu un important mesaj despre prietenie.

Trei prieteni aventuroşi – Petrecere în Mullewapp îi învață pe micii telespectatori despre puterea prieteniei.

În Sus Ancora! Elias și secretul din Marele Port (2017), protagonistul – și implicit telespectatorii – învaţă că nu ne putem găsi locul în comunitate fără să ne respectăm prietenii şi fără să cerem ajutorul acestora.

Iar Pettson și Findus – O mică neplăcere, o mare prietenie ne învață că și prietenia dintre om și animal este una valoroasă.

În plus, din 22 septembrie, cel mai bun prieten al omului, Vafă, câinele minune, se întoarce cu episoade noi!

Vafa, cainele minune

Iată prezentarea detaliată a filmelor și datele la care sunt programate:

Trei prieteni aventuroşi – Petrecere în Mullewapp (2016)
pe post în data de 14 septembrie, de la ora 20, pe 15 septembrie, de la ora 14.45, pe 17 de la ora 13, pe 18, de la ora 20.30, pe 21 septembrie, de la 14.40

Animaţia ne poartă în luminosul Mullewapp, unde câţiva amici de nădejde, Franz Cocoșilă și Johnny Șoricescu, vor să-l sărbătorească pe purceluşul Waldemar Porculescu, pregătindu-i o delicatesă extraordinară: un tort de ciocolată decorat cu frişcă şi căpşuni! Doar că la tort râvnesc şi neciopliţii porci mistreţi conduşi de Horst, iar aceştia sunt gata de orice pentru a se înfrupta din minunatele bucate pregătite de prietenii lui Waldemar. Filmul este o adaptare savuroasă după cartea scrisă de Helme Heine despre aventurile celor trei prieteni faimoşi din Mullewapp.

Anchors Up/Sus Ancora! Elias și secretul din Marele Port (2017)
pe post în data de 21 septembrie, de la ora 20, pe 22 septembrie, de la 14.45, pe 23 septembrie, de la ora 8.05, pe 24 septembrie, de la ora 13 și pe 28 de la ora 14.20

Personajele îşi au originea într-o carte pentru copii norvegiană apărută în 1999, ce a generat un serial TV şi încă două lungmetraje de animaţie, lansate în 2007, respectiv 2010. Acţiunea începe într-un mic port, în care o ambarcaţiune de salvare – corespondentul unui băiat pistruiat şi entuziasmat de misiunea pe care o are în Golful Liniştit – este promovată.

Micul Elias ajunge să fie decorat de regina Marelui Port şi ales drept noul responsabil cu ordinea, siguranţa şi ajutorul tuturor ambarcaţiunilor din noua şi mult mai dezvoltata zonă urbană, iar odată cu noile responsabilităţi vin noi prieteni, o simpatică bărcuţă (care îi devine foarte dragă), dar şi unele probleme, generate de o gaşcă de traficanţi de metale rare, ale căror acţiuni ajung să afecteze
vremea pe mare şi să pună în pericol ambarcaţiunile.

Animaţia se adresează în special celor mici, care vor fi fascinaţi de varietatea bărcilor şi vapoarelor existente într-un port – de apreciat şi ingeniozitatea realizatorilor, care au oferit, prin mimică şi accesorii marinăreşti, personalitate fiecărei ambarcaţiuni.

Pettson şi Findus – O mică neplăcere, o mare prietenie (2014)
În data de 28 septembrie, de la ora 20:00 și în reluare pe 29 septembrie de la ora 14:55

În căutarea unui cămin, tânărul și curajosul motan Findus găsește adăpost la ferma bătrânului Pettson, rupând pentru totdeauna tăcerea din viața singuratică a bătrânului. Acesta este începutul unei prietenii minunate.

Pe 22 septembrie se lansează la Minimax sezonul doi al serialului Vafă, câinele minune/Waffle The Wonder Dog (2018), cu 15 episoade a câte 23 de minute difuzate de la orele 15:00 și 22:45. Serialul aduce bucurie micilor spectatori și îi învață dragostea pentru animale, iar pe părinți faptul că un cățel poate fi un companion de nădejde. Vafă este un pudel vesel, jucăuș, sensibil, căruia îi plac joaca și plimbările. Este întru totul devotat familiei Brooklyn-Bells. E un cățel unic și… magic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *