free download 78 travel guides written by experts

Luna plina

Kelley Armstrong
Editura Tritonic

Am citit pe nerasuflate romanul Luna plina de indata ce l-am primit. Vazand ca are peste 370 de pagini ma gandeam ca va dura ceva pana voi strecura lectura cartii printre alte lucruri ce trebuiau terminate. Si totusi a dobandit prioritate.

Kelley Armstrong a debutat cu acest roman – primul din seria Women of the Otherworld – care cuprinde pana in prezent zece romane. Debutul a fost insa primit cu succes pentru ca romanul este intr-adevar foarte bine scris. Incet-incet se contureaza o poveste, o istorie a personajelor. Trairile interioare ale tuturor participantilor sunt interesant zugravite, iar firescul intamplarilor si al modului de actiune te fac sa te gandesti daca nu cumva aceste situatii pot fi intalnite in realitate.

Povestea pare simpla – dar reverberatiile sunt multiple. Elena, singura femeie-varcolac din lume (ajungand astfel dupa ce a fost muscata si nu pentru ca asa s-ar fi nascut) incerca sa isi creeze o viata normala. Trecutul dificil o determina sa isi intemeieze o familie, sa se integreze si sa ii fie bine. Este chemata insa la “sediul” Haitei din care si ea facuse parte – si de aici intregul prezent construit se darama pe masura ce o intamplare rastoarna o ordine fixata, apoi o alta si tot asa. Romanul deschide astfel seria in care eroine principale sunt personaje feminine supranaturale, parte din diverse comunitati supranaturale care traiesc printre noi in mod curent si pe care noi, oamenii obisnuiti, nu le remarcam.

Relatiile intre personaje sunt foarte bine infatisate – la fel si la nivel de Haita. Romanul este foarte bine structurat iar incursiunile in trecut sunt firesti – fara a micsora nici macar un pic suspansul si fara a ingreuna lectura. Nu este o carte pe care sa o citesti in diagonala – este un roman veritabil.

Un roman pentru cei pasionati de supranatural.

O carte pentru cei ce cred ca totul este sigur si ca stiu exact cum stau lucrurile in societate si cum sunt oamenii.

O carte pentru cei ce doresc sa afle mai multe despre o femeie varcolac si vor sa vada lumea ei.

Un roman despre niste fiinte supranaturale – dar care sunt poate chiar vecinii nostri.

O carte frumoasa, plina de aventura, o lectura placuta tuturor!

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *