free download 78 travel guides written by experts

Luna mai aduce oferte speciale in saloanele GETT’S

Nou! Lift Contour Elixir pentru fata si gat

Este noul produs al gamei Global Lift de la Skeyndor, ce inglobeaza puterea a 3 serumuri, intr-un elixir exceptional! Ofera efect de lifting, antiimbatranire si luminozitate, pentru zonele cheie ale fetei si gatului. Disponibil in saloanele GETT’S la pretul de 319 lei.

Remodelare corporala impotriva celulitei dure

Skeyndor prezinta Body Sculpt Destock, un pachet in editie limitata de ultima generatie, pentru un tratament de lipoliza avansat pentru coapse, fese si abdomen. Pachetul include noua crema anticelulitica pentru zonele cu probleme si pantalonii speciali de remodelare corporala.

Tine sub control tenul gras cu imperfectiuni!

Pentru a tine sub control problemele tenului gras cu imperfectuni, in mai iti oferim pachetul Clear Balance la un pret special: 208lei. Pachetul contine: Spuma demachianta pentru tenul gras (150 ml), Gel pentru tratarea si prevenirea impuritatilor (50ml), ser reparator pentru tenul gras (50 ml).

Tenul tau radiaza de prospetime

In mai, ai pachetul in editie limitata Power C+, cu vitamina C pura si extract de rodie, ce contine: Crema energizanta SPF 15/ Emulsia energizanta + Crema contur ochi (15 ml) la pretul special de 231 lei.

Ingrijire delicate pentru pielea sensibila

In mai, ai pachetul in editie limitata Aquatherm, ce contine 3 produse: Crema reechilibranta F1, Apa termala micelara, Crema contur ochi. Pret special: 225 lei.

Protectie marita sub soare

Intampina soarele fara teama! La GETT’S avem grija de pielea ta, oferindu-ti in luna mai 1 produs gratis, la 2 produse cumparate, din gama Sun Expertise de la Skeyndor.

Bucuresti, 30.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *