free download 78 travel guides written by experts

Luna iulie, luna comediei si a filmelor de animatie la Filmcafe

Filmcafe difuzează în iulie comedia romantică „Numai cei singuri” și comedia de animație “Năzdrăvanii din pădure“, filme ce pot fi urmărite împreună cu întreaga familie.

În comedia “Năzdrăvanii din pădure“, Martin Lawrence (Boog), Ashton Kutcher (Elliot), Debra Messing (Beth) sunt câțiva dintre actorii care au dat viață prin vocile lor personajelor de animație. Este film foarte bun, cu multe personaje simpatice, cu multe momente comice și cu o animație în culori reușite.

„Numai cei singuri” este o comedie cu multă emoție, mult romantism ș care ne îndeamnă să nu încetăm să sperăm, să visăm și să iubim, pentru că aceste lucruri sunt firești și normale la orice vârstă.

Năzdrăvanii din pădure – Titlul original: Open Season
Premiera: 12 iulie la 19:15
Anul producției: 2006

Viața perfectă a unui fericit urs grizli domesticit, numit Boog, este zguduită din temelii după ce-l întâlnește pe Elliot, un cerb-catâr costeliv, care vorbește rapid și căruia îi lipsește un corn. Cei doi ajung să fie blocați în pădure în timpul sezonului de vânătoare și le revine sarcina de a aduna toate celelalte animale din pădure și de a începe contraatacul împotriva vânătorilor.

Numai cei singuri – Titlul original: Only The Lonely
Premiera: 19 iulie la 20:30
Anul producției: 1991
Distribuția: John Candy, Maureen O’Hara , Ally Sheedy, James Belushi

Danny, un polițist, o întâlnește pe Theresa și se îndrăgostește de ea. Ei se logodesc, în ciuda faptului că se ascund de mama lui Danny, iar când adevărul nu mai poate fi ocolit, el continuă să-și facă griji din cauza mamei sale destul de mult timp pentru a pune în pericol relația cu Theresa.

Bucuresti, 08.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *