celula de arta octombrie

In luna Decembrie, AMNA a schimbat muzica pop, pe colinde

Anul 2016, a fost unul dintre cei mai prolifici ani pentru AMNA. Iubita interpreta a lansat “Cires de Mai”, piesa care se aude deja pe toate radiourile din tara si care a obtinut milioane de vizualizari pe youtube. In plus, Amna a bifat una dintre cele mai apreciate aparitii in cadrul celui mai recent sezon al emisiunii “Te Cunosc de Undeva”.

La final de an, AMNA are o supriza pentru toti fanii ei: un colind  scris in totalitate de artista “Iubesc iarna si iubesc sa cant in jurul bradului alaturi de familie. Am crescut pe muzica colindelor traditionale romanesti. Imi place sa scriu colinde si in fiecare an de Craciun am foarte multa inspiratie”.


Si anul acesta, in ziua de Craciun, AMNA o sa fie pe scena alaturi de public. Artista are doua doua evenimente deja programate: unul la Piatra Neamt si unul la Calarasi. “In fiecare an, de Sarbatori ma impart intre cele doua jumatati alte sufletului meu: familia si muzica. Atat cariera cat si familia, ma completeaza si imi dau  energia si starea pozitiva de care am nevoie pentru a fi creativa in studio”.

AMNA are planuri mari pentru anul 2017 “Sunt intr-o continua agitatie: tot timpul ma gandesc sa aduc lucrui noi in show-urile mele, lucrez mult in studio, sunt foarte focusata pe ceea ce fac”.

Music & Lyrics: Amna. Published by Roton Music Publishing. (C) & (P) 20016 ROTON MUSIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *