free download 78 travel guides written by experts

Luna cu cel MAI bun fotbal se vede la PRO TV si Sport.ro

În luna mai, PRO TV și Sport.ro le-au pregătit telespectatorilor pasionați de fotbal spectacol la foc automat: trei finale de poveste. Finala Europa League și Finala Cupei României se trăiesc în direct la PRO TV, în timp ce Sport.ro aduce în casele românilor spectacolul de pe Wembley din finala Cupei Angliei.

Sărbătoarea fotbalului începe miercuri, 14 mai, la ora 21:45. PRO TV transmite în direct „Oscarul cu crampoane” de pe Juventus Stadium: marea finală Europa League. Benfica și Sevilla se înfruntă în ultimul act al competiției care a furnizat surprize pe bandă rulantă. Benfica a trecut în semifinale de favorita la câștigarea trofeului, Juventus Torino, și este motivată să rupă blestemul care ține de zeci de ani în care a pierdut șapte finale europene. În același timp, Sevilla este încrezătoare în șansele sale, reușind o calificare dramatică, după un gol salvator în minutul 94 al meciului din semifinale cu Valencia.

Regalul continuă sâmbătă, 17 mai, începând cu ora 19:00, la Sport.ro, cu finala celei mai vechi competiții de fotbal profesionist din lume, Cupa Angliei. Arsenal și Hull City luptă pentru marele trofeu în „Templul fotbalului” britanic, marele Wembley. După ratarea titlului în Premier League, deși a fost în fruntea clasamentului trei sferturi din campionat, Cupa Angliei reprezintă șansa lui Arsenal de a salva întregul sezon. „Tigrii” de la Hull City sunt pentru prima oară în istorie în finala acestei competiții și vor să producă o nouă surpriză în fața „tunarilor”.

Vineri, 23 mai, la ora 21:00, PRO TV aduce cel mai așteptat meci al sfârșitului de sezon: finala Cupei României Timișoreana. Într-un sezon aproape perfect, în care a câștigat al doilea titlu consecutiv de campioană și al 25-lea din istorie, Steaua vrea „eventul” după 17 ani. Din 1997 nu au mai câștigat steliștii Cupa și campionatul în același sezon. În același timp, Astra, singura echipă care a reușit să se mențină aproape de Steaua în clasament sezonul acesta, este determinată să câștige primul trofeu din istoria sa. 

În deschiderea finalei, Sport.ro transmite în direct „Meciul de Legenda”: Ilie Balaci, Miodrag Belodedici, Tudorel Stoica și alte nume mari din istoria fotbalului românesc joacă împotriva unei echipe de suporteri.
 
Fotbalul este Rege la PRO TV și Sport.ro între 14 şi 23 mai: 9 zile, 3 finale, spectacol garantat!

Bucurați-vă de fotbal!

Bucuresti, 13.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *