free download 78 travel guides written by experts

Luminita Anghel a vorbit in premiera la Romantica despre premonitiile legate de fiul ei

Artista are o nouă prietenă de suflet

Aflată în platoul de la ”9409 Romantica”, sâmbătă 11 octombrie, Luminiţa Anghel a vorbit pentru prima oară despre premoniţiile pe care le-a avut încă din adolescenţă cu privire la adoptarea unui copil.  Celebra cântăreaţă a fost impresionată de cazul prezentat de Ema Pendiuc telespectatorilor Romantica şi a hotărât să ofere tot ajutorul său.  

Echipa de la “9409-Romantica” îşi propune să scoată la iveală şi să promoveze adevăratele valori din România, oamenii simpli, fără notorietate, dar care în comunitatea lor sunt oameni harnici, serioşi, care fac lucruri excepţionale, care ating performaţe uluitoare şi care merită pe deplin să devină modele demne de urmat pentru orice român.

Protagonista emisiunii din 11 septembrie se numeşte Mirela Croitoru, are 40 de ani şi este din Constanţa. A adus pe lume cinci copii şi a decis, împreună cu soţul său, să mai înfieze o fetiţă, abandonată într-un spital. Cei şase copii sunt toata averea lor. Pentru că îi plac copiii atât de mult şi îşi doreşte să le ajute pe femei, pentru ca naşterea să le fie mai uşoară, Mirela a urmat cursurile Şcolii Postliceale de Asistenţi Medicali şi în paralel, Facultatea de Medicinină, specializarea Obstetrică. În curând ea îşi va susţine licenţa.

Povestea de viaţă a Mirelei a emoţionat-o pe Luminiţa Anghel care a decis săle ofere tot sprijunul ei: ”Aş vrea să îi propun Mirelei, dacă este de accord, să devină prietena mea de suflet. Vreau să pot face ceva pentru familia ei, pentru copii. Vreau să ne vizităm  şi să îi ajut. Vreau să îl cunoască pe David, să se joace împreună şi să îi ajut cât îmi va sta în putere”, a declarat cântăreaţa.

Şi tot în emisiunea de sâmbătă realizată de Ema Pendiuc, Luminiţa a vorbit pentru prima oară despre premoniţiile avute încă din adolescenţă cu privire la adoptarea unui copil: ”Eu am visat că voi avea un copil al nimănui încă de când eram adolescentă. Era un vis pecare îl aveam din când în când, nu puteam să mi-lexplic şi nu ştiam că se va materializa într-un fapt real.” Cu mult drag, artista o povestit momentul în care şi-a întâlnit băiatul: ”Pe fiul meu l-am văzut astăzi şi a doua zi m-am dus şi l-am luat. Nu am stat pe gânduri nici o clipă. Vreau să am şi propriul copil şi mai vreau să iau şi o fetiţă”. Întrebată cum se ia o astfel de dicizie, Luminiţa a răspuns: ”Ţine de o anumită parte din fiinţa umană. Nu este neapărat altruism, este dorinţă.bucuria de ada o şansă unui om care a fost abandonat, unei fiinţe care a fost părăsită”.

Telespectatorii o pot urmări pe Ema Pendiuc alături de invitaţii ei deosebiţi în fiecare sâmbătă între orele 12.15-13.45 la ”9409 Romantica”.

Bucuresti, 13.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *