free download 78 travel guides written by experts

Lumea jocurilor ii atrage foarte mult pe adulti

cExista o limita maxima de varsta pana la care te poti juca? Evident ca nu, din contra: adultii adora jocurile, astfel incat exista o adevarata industrie dedicata lor. Pentru producatori, din punct de vedere economic, adultii sunt de fapt targetul ideal – nu doar ca pot fi atrasi spre joc, ci au si potential financiar in a plati pentru jocuri in mod direct.

image from Pixabay

In timpul liber, foarte multe persoane aleg jocurile ca modalitate de distractie, de relaxare activa. Este un fel de a uita de stresul cotidian, de a atingehiar un nivel ridicat de adrenalina, fara a apela la sport extrem. Prin jocuri ne putem gandi la airsoft, paintball, jocuri cu laser, karting si alte asemenea, insa cea mai mare piata de jocuri este cea care se “consuma” chiar acasa.

Prin jocuri ne putem referi la jocuri pe consola de tip Xbox, PlayStation sau Nintendo. Mai nou insa, jocurile online sunt cele mai populare – inclusiv pe smartphone si tableta, acolo unde se instaleaza sub forma de aplicatii. Foarte multe jocuri sunt de fapt gratuite, dar jucatorii pot plati (si multi o fac) pentru upgradeuri, “scurtaturi” in joc. Cu cardul aproape, este simplu sa faci plati online pentru jocuri.

O categorie aparte este cea a jocurilor de noroc, adresate evident exclusiv adultilor. Aici, cei mai multi jucatori aleg pariurile sportive. Pe internet s-a dezvoltat sectorul de pariuri sportive online. Cautari precum cota 2 la pariuri, biletul zilei sau case de pariuri online sunt tot mai des intalnite pe motoarele de cautare. Exista agentii de pariuri licentiate, operatori care au investit in platforme de calitate pe piata romaneasca.

Pariorii au asadar posibilitatea de divertisment de calitate in mediul online, 100% legal, combinand pasiunea pentru sport cu cea pentru pariuri. Transmisiunile de meciuri de fotbal din Liga 1 sau UEFA Champions League inregistreaza audiente mari la TV, tocmai pentru ca interesul este mare pentru aceste competitii. Implicit, la casele de pariuri sportive se joaca pe biletul zilei mai ales astfel de evenimente sportive din marile campionate europene – nationale si internationale. In plus, romanii sunt interesati de evenimentele in care sunt implicati in mod direct alti romani, de exemplu de partidele de tenis jucate de Simona Halep, devenita chiar cea mai buna jucatoare de tenis din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *