Lumea din Guild Wars® 2, zguduita din temelii in „The Origins of Madness”

Noul teaser trailer pentru primul update Guild Wars 2 din 2014 prezintă noi amenințări și lumea Tyria, așa cum va fi în curând terorizată de către Scarlet Briar.

NCSOFT™ și ArenaNet™, publisher-ul, respectiv producătorul seriei de jocuri Guild Wars, au oferit primele informații despre soarta din 2014 a Tyriei, vasta lume din Guild Wars 2. În teaser trailer-ul „The Origins of Madness” este prezentat primul update din 2014 (care va fi lansat marți, 21 ianuarie). Producătorii oferă informații despre adversari noi, dar și despre deznodământul grandios al unei povești începute cu mai bine de un an în urmă.

Teaser trailer-ul Guild Wars 2 „The Origins of Madness” poate fi urmarit pe canalul oficial ArenaNet™ de pe Youtube.

Odată cu lansarea lui „The Origins of Madness”, jucătorii de Guild Wars 2 vor reintra în luptă împotriva puternicei Scarlet Briar – inginerul sylvari care a influențat din umbră evenimentele din 2013 și ale cărei creaturi și mecanisme au cauzat haos în toate colțurile lumii. Motivele acțiunilor sale agresive rămân, pentru moment, necunoscute.

După cum se poate observa în trailerul „The Origins of Madness”, Scarlet va dezlănțui o nouă monstruozitate mecanică împotriva Tyriei: The Twister Marionette – o armă de distrugere în masă, robotică, gigantică, care poate fi oprită doar dacă jucătorii se unesc în luptă.

Însă aceasta nu este singura nouă amenințare cu care se vor confrunta jucătorii. Din același video aflăm că maşinaţiile lui Scarlet au readus la viață un Rău străvechi și violent, în Bloodtide Coast: The Great Jungle Wurm – o creatură imensă, cu multe capete, atât de puternică încât nu poate fi învinsă decât de o adevărată armată de jucători.

Guild Wars 2 este un MMO (Massively Multiplayer Online [Role-Playing Game]) cu o grafică excepțională, care le oferă jucătorilor ocazia de a explora un mediu de joc masiv, în lupte la scară grandioasă, cu elemente inovatoare de mecanică de luptă, evenimente dinamice și narațiune personalizată. După succesul mondial al seriei Guild Wars, NCSOFT și studiourile de producție ArenaNet au creat un MMO care le permite jucătorilor să își aleagă propriul stil de joc, fără să plătească un abonament. Pentru mai multe informații despre Guild Wars 2, vă invităm să vizitați www.guildwars2.com.

Guild Wars 2 este distribuit în România prin SKIN și este disponibil în magazine în varianta Heroic Edition:

Guild Wars 2 Heroic Edition – 179,99 de lei
Guild Wars 2 – 2000 Gem Card – 129,99 de lei

Bucuresti, 14.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *