free download 78 travel guides written by experts

Luiza Bogdan paraseste pupitrul stirilor sportive

Luiza Bogdan, prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1 a decis să își îndrepte atenția spre familie, astfel că de la 1 aprilie telespectatorii o vor putea vedea doar la Gsp Tv, acolo unde moderează emisiunea Football Inclusive!

Dati pe GSP TV! Luiza Bogdan părăsește pentru moment pupitrul de la Observator pentru a se axa pe emisiunea umoristică de pe GSP TV, dar și pe viața personală.

“Am luat decizia de a face o pauză pentru că în ultima vreme aveam programul tot mai încărcat din punct de vedere profesional. În plus, imi doresc să petrec mai mult timp alături de viitorul meu soț și de familia mea. În vara ne vom căsători și vreau să mă ocup personal de pregătirile nunții mele, iar noul program îmi va permite acest lucru. Este o pauză pe care am luat-o dupa îndelungi discuții cu conducerea departamentului sport. Îmi voi continua cariera în cadrul trustul Intact, dar nu voi mai aduce eu noutatile în fiecare dimineață. Voi prezenta însă o sinteză a ceea ce s-a întamplat în Liga Intai și nu numai, într-o întreaga saptamană, printr-o serie de materiale inedite realizate special pentru Football Inclusive de colegii mei Florin Dobre și Marius Cioroaba.

Le mulțumesc pe această cale celor care au fost alături de mine în tot acest timp, celor care m-au susținut și m-au urmărit și îi rog să îmi fie alături în continuare. Le dau întâlnire în fiecare sâmbătă de la ora 10:20 pe GSP TV, la Football Inclusive!”, a declarat Luiza.

Luiza Bogdan s-a alăturat echipei știrilor sportive de Antena 1 în urmă cu trei ani. Pasiunea sa pentru sport se trage din perioada în care a făcut handbal de performanță, iar o carieră în presa sportivă a venit ca o continuare firească a preocupărilor ei anterioare. Acum doi ani a preluat și emisiunea Football Inclusive, de la Gsp Tv.

Bucuresti, 21.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *