Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lui Loreen i-a placut la X Factor

„Am auzit multe voci grozave la X Factor România!”

Dupã ce presa a interpretat greşit cuvintele lui Loreen pe scena X Factor, cântãreaţa a postat asearã pe contul ei de Facebook un anunţ prin care a explicat exact ce s-a întâmplat. „Am auzit cã o parte a presei a interpretat greşit comentariul meu când am spus «Nu e voce» în platoul X Factor în timpul conversaţiei cu prezentatorii. Vreau sã clarific cã mã refeream la faptul cã nu exista traducere simultanã în cascã şi nu puteam înţelege întrebãrile prezentatorilor, nimic mai mult. Apropo, am auzit multe voci grozave la X Factor România! Mult succes tuturor!”

Loreen, câştigãtoarea Eurovision 2012 a venit sãptãmâna trecutã în România în calitate de invitat special la X Factor. Artista a fost foarte încântatã de propunerea Antenei 1 şi şi-a anunţat fanii de pe pagina de Facebook cã va veni pe scena unuia dintre cele mai apreciate show-uri din întreaga lume. Asearã, artista a ales tot contul de Facebook pentru a lãmuri neînţelegerile din presã.

Duminica aceasta, o altã artistã de talie internaţionalã, Alexis Jordan urcã pe scena X Factor, în calitate de invitată specială în cea de-a treia gală live a super show-ului de la Antena 1. Lupta pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro continuă duminică, de la 20.30. Toată atenţia se îndreaptă acum asupra Deliei, jurata care a pierdut trei trupe în doar două gale.

Tot duminică, telespectatorii vor putea vedea şi cum evoluează cei 11 concurenţi rămaşi în concurs şi vor avea ocazia să îşi voteze, din nou, preferaţii, salvându-i de la eliminare. După primele două gale live, Dan Bittman mai are în concurs toţi cei cini concurenţi, Cheloo patru, iar Delia doar două trupe, după ce duminica trecută a rămas şi fara 2B şi fără băieţii de la Station 4.

Bucuresti, 23.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *