free download 78 travel guides written by experts

Lucrarile la Pasajul Basarab vor fi reluate

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat astăzi, 24 februarie 2009, în şedinţă extraordinară, Hotărărea CGMB privind înaintarea către Guvern a cererii de aprobare a începerii exproprierii imobilelor rămase de expropriat. Această aprobare este necesară pentru finalizarea lucrărilor la Pasajului Basarab.

Toţi cei 41 de consilieri generali de la PD-L, PNG, PRM şi PSD care au participat la şedinţă au votat pentru.
„Vreau să mulţumesc colegilor care au înţeles, în final, importanţa pe care o are pentru bucureşteni finalizarea lucrărilor la Pasajul Basarab. Sunt sigur că, având sprijinul Guvernului, de care ne-a asigurat Premierul Emil Boc şi pe cel al partenerilor de coaliţie din PSD, vom avea în cel mai scurt timp posibil hotărârea de aprobare a începerii exproprierilor, ce ne va permite continuarea lucrărilor la Pasajul Basarab. Voi supraveghea personal mersul lucrărilor, astfel încât să nu mai existe eventuale încetiniri”, a declarat Mircea Raicu, Viceprimarul General al Capitalei.

„Sunt surprins că reprezentanţii PNL din Consiliul General al Capitalei nu au fost prezenţi la şedinţa de astăzi, în condiţiile în care au declarat de nenumărate ori că susţin finalizarea Pasajului Basarab”, a mai spus Viceprimarul General.

Şedinţa extraordinară a CGMB din 24 februarie 2009 a avut loc la iniţiativa consilierilor PD-L.

Bucuresti, 24.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *