Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Luciu subtil în noua colecţie de accesorii ECCO SP

Colecţia ECCO de accesorii a sezonului toamnă/iarnă 2018 este inspirată de renaşterea obiectelor de artizanat şi a materiilor prime care evidenţiază imperfecţiunile şi aduc mai multă expresie şi frumuseţe naturală designului. Gama de culori reflectă autenticitatea obţinută pe bază de siliciu, cum ar fi ceramica, sticla şi marmura.

Colecţia de genţi ECCO SP este realizată din piele de primă calitate cu aspect poros ce are un luciu subtil şi face ca orice culoare să fie mai vibrantă. Porozitatea acestei piei naturale reduce gradul de deteriorare în timp. conferindu-i rezistenţă atemporală.

ECCO Luciu subtil

Genţile ECCO SP capătă în acest sezon o strălucire de marmură şi un luciu subtil oferind o senzaţie de lux. Precum marmura, noua colecţie este disponibilă într-o gamă largă de culori şi nuanţe ce variază de la alb la negru, inclusiv roşu şi gri petrol.

Colecţia de genţi ECCO SP se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *